АО, 3. дан: Лајовић прије јутра, Ноле од 11! Џумхур и Башић у "глуво доба"!

Трећег дана на Аустралијан Опену наступиће четири српска представника. Најбољи тенисер Босне и Херцеговине Дамир Џумхур у ноћи између уторка и сриједе игра меч другог кола Аустралијан Опена против Дејвида Гофина из Белгије.

Тенис 19.01.2016 | 23:15
АО, 3. дан: Лајовић прије јутра, Ноле од 11! Џумхур и Башић у "глуво доба"!

За разлику од првог меча на Аустралијан Опену, бранилац трофеја Новак Ђоковић дуел другог кола играће у много повољнијем термину за навијаче у Србији.

Он ће се састати са Французом Кентином Алисом на Род Лејвер арени од 11 сати.

Најбољи тенисер света и 178. играч са АТП листе нису до сада одмеравали снаге.

Душан Лајовић ће два пута бити на терену. Прво га око три сата иза поноћи очекује дуел у сингу против Шпанца Роберта Баутисте Агута на терену број 13, а потом се у пару Виктором Троицким састаје са аустралијским дублом Сем Грот/Лејтон Хјуит на другом терену. Тај дуел требало би да почне око 11 часова по средњеевропском времену.

У дубл конкуренцији наступиће и Јелена Јанковић у истом термину, која ће, на терену број 14, заједно са Андреом Петковић из Немачке одмерити снаге са Исалином Бонавентуром (Белгија) и Ралуком Олару (Румунија).

Најбољи тенисер Босне и Херцеговине Дамир Џумхур у ноћи између уторка и сриједе игра меч другог кола Аустралијан Опена против Дејвида Гофина из Белгије.

Белгијанац, који је постављен за 15. носиоца првог грен слема сезоне, дочекаће Џумхура на на терену "број 6" један сат послије поноћи.

Након тог двобоја, У Мелбурну ће играти и други представник БиХ - Мирза Башић, али на терену "број 5" и то против Чеха Томаша Бердиха. Тај дуел заказан је као трећи иза два женска сингла (Светлана Кузњецова - Катарина Бондаренко; Ирина Фалкони - Роберта Винчи).

Бх.представник ће против чешког тенисера одмјерити снаге највјероватније око четири ујутро.

Коментари / 0

Оставите коментар