AO, 3. dan: Lajović prije jutra, Nole od 11! Džumhur i Bašić u "gluvo doba"!

Trećeg dana na Australijan Openu nastupiće četiri srpska predstavnika. Najbolji teniser Bosne i Hercegovine Damir Džumhur u noći između utorka i srijede igra meč drugog kola Australijan Opena protiv Dejvida Gofina iz Belgije.

Tenis 19.01.2016 | 23:15
AO, 3. dan: Lajović prije jutra, Nole od 11! Džumhur i Bašić u "gluvo doba"!

Za razliku od prvog meča na Australijan Openu, branilac trofeja Novak Đoković duel drugog kola igraće u mnogo povoljnijem terminu za navijače u Srbiji.

On će se sastati sa Francuzom Kentinom Alisom na Rod Lejver areni od 11 sati.

Najbolji teniser sveta i 178. igrač sa ATP liste nisu do sada odmeravali snage.

Dušan Lajović će dva puta biti na terenu. Prvo ga oko tri sata iza ponoći očekuje duel u singu protiv Španca Roberta Bautiste Aguta na terenu broj 13, a potom se u paru Viktorom Troickim sastaje sa australijskim dublom Sem Grot/Lejton Hjuit na drugom terenu. Taj duel trebalo bi da počne oko 11 časova po srednjeevropskom vremenu.

U dubl konkurenciji nastupiće i Jelena Janković u istom terminu, koja će, na terenu broj 14, zajedno sa Andreom Petković iz Nemačke odmeriti snage sa Isalinom Bonaventurom (Belgija) i Ralukom Olaru (Rumunija).

Najbolji teniser Bosne i Hercegovine Damir Džumhur u noći između utorka i srijede igra meč drugog kola Australijan Opena protiv Dejvida Gofina iz Belgije.

Belgijanac, koji je postavljen za 15. nosioca prvog gren slema sezone, dočekaće Džumhura na na terenu "broj 6" jedan sat poslije ponoći.

Nakon tog dvoboja, U Melburnu će igrati i drugi predstavnik BiH - Mirza Bašić, ali na terenu "broj 5" i to protiv Čeha Tomaša Berdiha. Taj duel zakazan je kao treći iza dva ženska singla (Svetlana Kuznjecova - Katarina Bondarenko; Irina Falkoni - Roberta Vinči).

Bh.predstavnik će protiv češkog tenisera odmjeriti snage najvjerovatnije oko četiri ujutro.

Komentari / 0

Ostavite komentar