Лука Митровић се у петак враћа тренинзима!

Капитен кошаркаша Црвена звезда Лука Митровић рекао је одлично напредује његов опоравак од повреде и истакао да ће ускоро моћи да почне да ради са екипом.

Кошарка 20.01.2016 | 19:40
Лука Митровић се у петак враћа тренинзима!

Митровић приводи крају једномесечни боравак у клиници "Ачибадем" у Истанбулу, где уз детаљне прегледе, свакодневне вежбе са физиотерапеутима, и у теретани, као и уз помоћ насјавремније медицинске опреме, покушава да убрза свој опоравак од тешке повреде колена.

Лука Митровић је у Истанбул стигао још 25. децембра 2015. године.

"Свакодневно спроводим врло напорне терапије, али и тренинге у теретани. Осећам се одлично, већ седам дана трчим и радим вежбе са скоковима. Боравак који је требало да завршим средином јануара, продужио сам за још седам дана, како бих имао континуитет и завршио цео циклус планираних вежби и терапија", рекао је Митровић за сајт клуба.

Капитен Звезде повредио се на утакмици Јадранске лиге против Олимпије.

"Људи који се брину о мени, а то је један цео тим, јако су љубазни, максимално посвећени мом опоравку и на томе сам им максимално захвалан. Трудимо се да овај посао одрадимо што је могуће боље. Сада већ радим озбиљније вежбе, видећемо докле смо стигли", рекао је Митровић.

"Стижем у Београд право на утакмицу са Уникахом и одмах могу да се прикључим одредјеној врсти тренинга са нешто већим оптерећењем, са тимом. Неће то још бити тренинг кошарке, али све иде у добром смеру", додао је Митровић

Капитен црвено-белих се у Београд враћа у петак и право са аеродрома ће се прикључити саиграчима у дворани Пионир, који ће те вечери играти меч четвртог кола Топ 16 фазе Евролиге са шпанском Уникахом.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

навијач

20.01.2016 18:50

Е мој дечко слаба корист од тебе можеш се ти вратити и играти у србији али за даље нажалост више ниси Па сви познаваоци кошарке скаути знају да су ти оба кољена страдала и ко ће те коупити твоја каријера је нажалост скоро завршена можеш играти по србији али даље тешко

ОДГОВОРИТЕ