Голишави наставник: Само сам се зезао

Директори школа требало би да испитају случај голишавог наставника ликовног из Краљева чије су скандалозне голишаве фотографије изашле у јавност.

Србија 19.01.2016 | 09:35
Голишави наставник: Само сам се зезао

То је предложио Ненад Славковић, начелник Школске управе у Краљеву, који до јуче није био упознат с испадом Костића, али нам је рекао да би у таквим случајевима требало отворити случај.

"Директори школа треба да испитају да ли има елемената за кривичну пријаву, или покретање дисциплинског поступка. Може да се тражи и да запослени буду послати на ванредни лекарски преглед ", каже Славковић.

Јовица Костић је, како сазнајемо, испричао колегама да је то била нека врста зезања и да се он наводно дописивао са женом која се представила да је правница из Врњачке Бање. Касније је приметио да је профил лажан.

После објављивања фотографија голишаве професорке из Врања, у јавност су процуреле и провокативне фотографије Јовице Костића, наставника ликовног образовања из Краљева. Како сазнајемо, краљевачки професор, коме је надимак Тандарела, слао је своје голишаве фотографије непознатој женској особи.

Међутим, Костић није знао да је у питању лажни профил који су отворили његови ученици.

На сликама, које су поприлично експлицитне, види се Костић како себе голог фотографише у огледалу, држећи се за полни орган, а док на другој, на полном органу има закаченог плишаног меду.

У текстуалном делу поруке Костић је написао како је „филозоф еротикоманије и оргазмолог и психосексолог, али без настраног и само уз обострано задовољство“.

Како смо успели да дознамо, прича се да су поједини ученици којима је Костић предавао, а који држи часове у две средње и једној основној школи у Краљеву, направили лажни профил једне малолетнице и позвали га на дописивање. Костић је то прихватио и ушао у игру. Оно што није знао је да никако није смео да се упусти у разговор и размену фотографија са малолетницом, макар и измишљеном.

Скандалозно је и то да фотографије већ неколико дана круже међу ученицима у Шумарској школи, а за њих су сазнали и видели поједини професори, али да до сада нису реаговали или пријавили случај Тужилаштву за високотехнолошки криминал, већ су се и они шалили на рачун професора.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар