Одбор за безбједност смјењује Михајлицу?

Одбор за безбједност Народне скупштине Републике Српске од Скупштине тражи да смјени актуелног предсједника тог одбора – Миланка Михајлицу, због наводне штете коју је нанио угледу одбора и институција Републике Српске. Михајлица каже да се ради о унапријед договореној и политички мотивисаној одлуци.

Република Српска 19.01.2016 | 07:23
Одбор за безбједност смјењује Михајлицу?

Одбор за безбједност Народне скупштине Републике Српске, односно његова већина окупљена око СНСД-а, усвојио је извјештај министра унутрашњих послова Републике Српске, Драгана Лукача о хапшењу и истрази коју починили „специјалци", у септембру прошле године. Такође су у закључцима осудили поменути акт разбојништва, али и похвалили МУП јер је успјешно спровео чишћење у сопственим редовима. У одбору сматрају да је предсједник одбора, Миланко Михајлица, прије својих јавних иступа требало прво да сазове сједницу одбора, па је на тај начин нанио штету угледу одбора и институција Републике Српске.

Ово је покушај да будем дискредитован, јер сам у име „Савеза за промјене" критиковао рад МУП-а и највиших представника власти, одговара Михајлица.

Неприхватање посебне сједнице Народне скупштине је бјежање од одговорности, каже ПДП-ов члан одбора.

Сједница одбора је трајала читава четири часа. Негдје на половини напустио ју је министар унутрашњих послова који није хтио за говорницу. Засједању је присуствовао и потпредсједник скупштине, Ненад Стевандић.

БН ТВ

Коментари / 65

Оставите коментар
Name

Михаило Микиц

18.01.2016 15:53

Кадија те тузи, кадија те суди. Буди срецан сто си неупрљану главу изнео!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНК

18.01.2016 23:04

СМИЈЕШНО И ЖАЛОСНО!ДНО ДНА! УМЈЕСТО ДА ОСТАВКУ ДАЈУ ЛУКАЧ И ВАСИЋ ОНИ ЗА ОВО ОКРИВИШЕ МИХАЉИЦУ!!!!!СТВАРНО ЉУДИ, ОВО ЈЕ ЗА НЕКИ ШОУ ИЛИ РИАЛИТИ!

Name

Батман

18.01.2016 15:54

Доказ да је борба добра и зла поцела. Да ли це зли Саурон из куле Мордора побиједити вилењаке и патуљке...видјет цемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yојкан

18.01.2016 15:55

На крају це Михаљица испасти крви сто су они опљацкали 600 000 км хахаххахаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

18.01.2016 17:33

Па зар није. Крив је и Радован Карадзиц и Весна Злојутро и Мирко Саровиц и Драган Цавиц и хиљаде погинулих момака који су погинули за РС. Једино нису криви Баја (није мали книндза јер он је за овога краљ јер барем зна да пјева), Каја, Телгелтија, Цвијановицева, Мисицка, Сека Кузмановиц, Зељо Ковацевиц, Григорије ...... и .... (много је багре коју је немогуце висе и набројати)

Name

Масала

18.01.2016 15:59

И нису дакле смијемјени Лукац и Васиц него Михаљица који је оптузио полицију да је криминализована организација а то се подрепним мувама резима није допало. Стигли смо до краја. Следеце је орузани сукоб. Без тога ипак неце проци. Зиви били па видјели. Ова банда бас нема мјеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брцко

18.01.2016 16:05

Управо зато та институција пљацка народ и транспортере који превозе новце.Бас зато сто није пренесена на дрзавни ниво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глупи и безобразни

18.01.2016 16:07

Републику Српску и њене институције користите као таоца док непрекидно пљацкате овај народ. Идите бестрага багро глупа и безобразна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

18.01.2016 16:08

Поставити неког свог ко це да цути о криминалу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

18.01.2016 16:31

Не да ћути већ прво да о криминалу обавијести опозиционе медије а послије тога, ако уопште има разлога, упознати надлежне правосудне институције, нормално на нивоу БиХ,јер они нису корумпирани као ови у Републици Српској.

Name

Градиска РС

18.01.2016 16:35

Поставите Зорана Адзица.Он је експерт за то.Права особа.Он пред просле локалне изборе возио пијан из Таxибара куци слузбено возило,и слупа се.Полиција није смјела да писе пријаву нити да га пита да ли је пио.А мрцина пијана као д..е пијо са својим активистима на сттанацком скупу у таxи бару.Е то је наса полиција и то је слика система у Републици Српској.

Name

Инспектор

18.01.2016 18:00

Ето како су нам пајкоси И у овом примеру Адзица показали политицку полтроност

Name

Последњи кинески цар

18.01.2016 18:58

Браво за Градиску! Ја незнам за тај догадјај али ти вјерујем унапријед , јер су сви наси локални моцници бахати и тако се понасају,као да је цијели свијет њихов,а локалне полиције се склањају и тресу им се и гаце и униформа пред тим дебелим и задрглим полицијским командирима који се понасају као да је ова земља њихова и као да ју се они ослободили?! А НИСУ?! СТА ЦЕКАМО БРАЦО? СТА ЦЕКАМО КОЊИ ВРАНИ? КОЊИ ВРАНИ СМО МОЗДА БИЛИ ПРИЈЕ ДЕСЕТ ГОДИНА, А САДА СМО СМО РАГЕ? МОЗДА ЊЕ ННЕКО РАЦУНАО И НА ТО?

Name

Градиска РС

19.01.2016 07:14

Ма то ми у Градисци сви знамо.Мала је Градиска свак сваког зна.Било је ауто у електру гдје је он директор лезало у гарази.Не знам ста су урадили са њим.

Name

кгб

18.01.2016 16:12

Јебајга је ко тузибаба је само меље и прица ниста конкретно било је и раније афера , инспектори дилали дрогу засто није тразио у скупстину одговорнодт директора за такво стање а не оптузити цјелу институцију....Не браним никог ал Лукац је ту непуну годину дана тек....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

18.01.2016 20:14

Лукач је у тим круговима већ 20 година. Министар је више од годину дана. И он нема никаквих сазнања да му је полиција састављена од оваквих. Посебно специјална. Прије непун мјесец дана је напао Васковића и његов портал зато што је исти указивао на корумпираност полиције. А Лукач је тврдио да није могуће да полицајац нападне оног кога треба штитити. Само оставка Лукача, јер је ово превршило сваку мјеру. Прошле године су откривени инспектори који су дилали дрогу дјеци у основној школи!!! За мене нема дилеме да је те мајмуне требало повјешати! А не дати им по пар година. А колико их укупно има који нису откривени? На стотине. А Васић је директор више од 8 година! А неће да објелодани ко је наручио убиство и убио Милана Вукелића. Зликовци су поред Вукелића дигли у ваздух још двије особе које са свим тим нису имале никакве везе. Дигли би они у ваздух и пун аутобус! Дакле ради се о зликовцима који су спремни на све. Лукач и Васић напоље! Сви шефови у полицији напоље! И пола полицајаца такодје напоље. Сви они све знају и ћуте ко задња г.вна! Полиција тужилаштво и судови су најкривљи што је ово све овако. Нигдје у закону не пише да је потребна политичка воља за проводјење закона. Ако то шефови у полицији, тужилаштву и правосудју не разумију онда их све треба истјерати напоље. Има довољно оних који разумију закон. И који ће проводити закон. А не кокошарити и пунити затворе САМО кокошарима.

Name

кувна ракија

18.01.2016 16:12

Искрено овај Михајлица је потросен до те мјере да се висе не мозе ниста поправити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

18.01.2016 16:20

Потросен си ти клипане.

Name

XXЛ

18.01.2016 16:52

Поштовани господине који себе називате куваном ракијом, ви нетребате ништа коментарисати, сам коментар је у вашем називу-паметном и превише.

Name

Последњи кинески цар

18.01.2016 17:37

Ово је Ре,или тзв.реплика за господина "X". Постовани господине, морам Вам поставити једно питање? Да је којом срецом или несрецом овај господин Михајлица Вас отац, да ли би Ви били поносни сто Вам он долази као родитељ на родитељски састанак? Односно ,да ли бисте сте се стидјели због тога и сутра мозда небисте ни досли у сколу,или бисте ликовали сто имате оца који је "кадар и лицност Републике Српске" само када је на благајни те исте РС а ниста није уцинио да бар један цовјек зиви боље. У предизборној кампањи се скупи уз јаце партије као СДС и уз њих продје,а онда као он се бори за народ? Погледајте му радну књизицу Ви који пјените за њим и писете му хвалоспјеве... Гдје ње уопсте радио и ко му је до сада био послодавац. Нама је Додик и ова тортура добра,НАМА ТРЕБА ЈТ МАЈКУ КАДА СМО СВИ ЗАТУПЉЕНИ!!!

Name

x и XXЛ

18.01.2016 18:03

Којим ви радикалима припадате, вјероватно Миланкивим радикалима. Као пресдсједник одбора за безбиједност НС РС , требао је сазвати састанак одбора и изаци пред јавност са усагласеним саопстењем. Не мозете пљувати по институцији МУП -а ради 5-6 идиота.

Name

Хм

18.01.2016 19:42

ре x и xxл - Не ради се ту о пет-шест идиота него потпуном расулу у полицији. Неко ће за то одговарати. Први Гојко Васић као директор полиције. П адиректор специјалне полиције. Па министар. Па редом.

Name

ре хм

18.01.2016 20:07

У једној ноцној смјени радио доктор и медицинска сестра. Имали су секс, видео је процурио у јавност. Тразена је смјена министра здравља. Као да им је министар дрзао свијецу.. Слуцај се десио у Задру у Хрватској.

Name

драган

18.01.2016 16:14

Ја бих да се мало одмакнем од политичких конотација овог, надасве срамног догађаја. Пажњу бих усмјерио на нешто друго. У нека ранија времена за све полицајце је рађена такозвана безбједносна провјера од стране тадашње Службе државне безбједности. Провјеравало се готово све од личности која конкурише па до родбине (до ђеда и бабе). Сада је друга прича странци су наметнули начин провјере гдје кандидат сам о себи даје податке. Питања су отприлике: да ли сте користили дрогу у задњих 5 година, да ли имате вез са криминалним круговима, имате ли кредит и још много питања. Наравно, ко је луд да каже да воли да пљачка, да је силеџија, наркоман и сл. Оправдање западњака је у смислу да, ако се касније покаже да је неки податак који је кандидат дао лажан онда тај губи посао. Претпостављам да су се у многе институције уселили ђеверови слични овој петорки из специјалне полиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Полицајац

18.01.2016 22:21

Везе ти немас ни ста писес ни ста прицас. Цуо си некакву прицу на слави од неког истог таквог баљезгана као сто си и сам,и сад лупас наравно по тастатури. Иди ради несто,беспослуцару један

Name

Мики

18.01.2016 16:15

Тат до тата ко два брата

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛИЦА

18.01.2016 16:23

За господина Михаљицу нису гласали ни његови укућани. Кога он представља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Милице

18.01.2016 17:41

Паметнице..није поента јел за Михаљицу неко из породице гласао већ је поента да њега смјењују а министар и директор полиције нису криви..Мош мислит???Како је могуће паметнице да два разбојника буду пустена да се бране са слободе а учествовали су у овој пљачки?? А та двојица јос од раније имају кривицне пријаве...Како је то могуће паметнице?Јел и зато Михаљица крив???

Name

Јован

18.01.2016 22:22

Па одакле му онда преко 3500 гласова. Прицате глупости и осудјујете цовјека који је један од ријетких који је рекао оно сто свак добронамјеран зна. У МУП се запослило много мафијаса и ако мислимо на зелену грану то се треба оцистити. И није само ових 5-6 специјалаца. Ко је зауставио саобрацај док су они радили? Ко је био логистика... И вама је то небито а битно вам је да лазете неаргументовано о броју гласова. Па и да нема ниједан глас ако говори истину треба га подрзати.

Name

Реално

19.01.2016 08:07

Михаљица је један од исправнијих балканских политичара.

Name

нини

19.01.2016 20:34

Свака ти цас земљаце михаљица нема ни један посто бираца

Name

ПОЧЕЛО ЈЕ

18.01.2016 16:30

ОВО ЈЕ ДИО МЕЂУПОЛИТИЧКОГ ОБРАЧУНА, ЈАСНО КО ДАН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

папагај роби

18.01.2016 17:04

Увјек невин на.ебе ил буде колетарална стета никад онај ко треба да сноси одговорност...Тако бива кад зелите указати на несто озбиљно и исправно!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маџар

18.01.2016 17:07

Зна се добро шта бива са пијевцем који се зором, у глуво доба, и у недоба, раколи и буди уснуло племе. А све зато што је свијет пун гада, како рече јунак једне приповијетке, којег надомак вароши сустиже и умлати свјетина којој суда ни закона нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А Ненад С.

18.01.2016 17:08

Хоће ли Некада вратити?Заслужио је

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исправка

18.01.2016 18:46

Некада Стевандица

Name

Шоу

18.01.2016 17:10

Ово је шоу програм, шта све човјек неће чути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ

18.01.2016 19:07

ПА СТА ЈЕ 600 000,ПРОФЕСИОНАЛЦИ,БАЈИНИ ОРТАЦИ,ТО ЈЕ МАЛИ ПЛЕН,МИЛИОНИ СУ У СРЦУ И ДУСИ,ДОЛЕ ЦРВЕНИ КМЕРИ

Name

ауди

18.01.2016 17:18

И јос Аудијем исли у пљацку? Пинк Пантер је поцетник за њих

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

18.01.2016 17:19

Гдје ли је КРСМАНОВИЋ?Нама његових стручних комантара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зумба

18.01.2016 19:00

Додиковци су скроз полудјели,бице сваста,ни орузане битке нису исљуцене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Болесно

18.01.2016 19:02

Изгласати смјену Михаљице , а оставити устоличене директора полиције и министра је доказ лудила владајућих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

18.01.2016 19:04

Људи, видите ли да лудаци владају!? Дно дна !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пораз памети !

18.01.2016 19:10

Изгледа да се ђаво увукао у власт, па све раде наопако. Као Михаљица нанио штету угледу МУП-а, институцијама, а све ове године смо свједоци невиђеног криминала преко институција, па нигдје кажњених, нигдје оставки водећих. Изгледа да ми срби немамо већих непријатеља од нас самих. Само ви гурајте који сте у власти овако како сте кренули, ничија није до зоре, а кад вам све дође на наплату биће весело, видјећемо даће Бог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

умоболно

18.01.2016 19:16

ПО ИСТОЈ АНАЛОГИЈИ ОНДА ТРЕБА СМИЈЕНИТИ ДОДИКА И СВУ њЕГОВУ БАГРУ КОЈОМ СЕ ОКРУЖИО. НИЈЕ ЛИ ОН НАНИО СВОЈИМ ПОНАШАЊЕМ, ПРОСТАКЛУКОМ И ИЗЈАВАМА ПРОТЕКЛИХ ГОДИНА, А НАРОЧИТО ПОСЉЕДЊИХ МЈЕСЕЦИ ШТЕТУ УГЛЕДУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ??? ПАМЕТИ, ПАМЕТИ ГДЈЕ ЛИ СИ ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

18.01.2016 19:45

Овај Михаљица је крив, јер је он: -вршио регрутацију специјалаца -вршио селекцију -обављао интервју са њима -едуковао их -тренирао -упознао их са газдама ноћних клубова -дозволио им да раде без одобрења у ноћним клубовима -није им давао узбуну -обезбједио да буду са привилегованим статусом кјоји подразумијева знатно веће плате од других полицајаца -био им начелник класе на полицијској академији -био им командант -био им вођа тима од кога су учили -слао их у иностранство на специјалистичке обуке -он им је био узор -он их је мотивисао да 2014 год воде побуну против руководства МУП-а -он их је подучио против кога да усмјере своју побуну -он им је рекао када да је направе -он их је упознао са Бандом и дружином -он је спроводио социјализацију и васпитавање у склопу професионалног ангажмана -он их је селектирао и препоручио предсједнику и премијерки ко најпоузданије људе за обезбјеђење -он је наредио да се не истражује побуна специјалаца -он је занемарио чињеницу да су и прије чинили кривична дјела -он је занемарио потребу дисциплинске одговорности због злочина које су чинили у предходном периоду -он није примјетио да се годину дана разбацују новцем чије се поријекло не зна -он им је омогућио да по читав дан спавају у бази -он сматра да је углед полиције на најнижем нивоу -он сматра да је за то неко одговоран Крив је Михаљица а криви су и сви они који по своје мишљење не иду у Бакинце! Само нису одговорни Директор и министар полиције!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБРО ПОРЕЂЕЊЕ

18.01.2016 22:10

Свака част ВРС !!!

Name

Лакташи РС

18.01.2016 19:47

Црвеној банди не одговара нико ко се супротставља криминалу, зато што је криминал једина идеологија Додикове секте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРВЕНИ КМЕР

19.01.2016 18:18

Можда и јесмо црвена банда , а која сте ви - црнокошуљаши, сатрапи , сотоне ...људи сигурно нисте када овако пишете коментаре !

Name

СРАМОТА

18.01.2016 20:00

Ово је сумрак СЛОБОДЕ мрак СНСД-а је над нама мркли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

19.01.2016 04:52

Јадна је дрзава гдје су овакви министри, не знам ни ко је овог буздована, паразита који зиви цјели зивот на рацун народа а никад ниста није уцинио за тај народ! Да видимо резултате, јесу у његову корист, прије пар година вади 50 000 км кеса сад купио нову ц класу мерцедеса! Овог лопова одмах треба смјенути, да је на Додиковом мјесту мозете замислити какав бих био!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПИТАЊЕ ПИТАЊА

19.01.2016 07:22

ШТА ЋЕ БИТИ АКО НА ИЗБОРИМА :ЛОКАЛНИМ ИЛИ ОПШТИМ ИЗГУБИ СНСД , ДНС И СПРС, СИГУРНО ЋЕ ОСНОВАТИ НЕКУ ПАРА ДРЖАВУ ГДЈЕ ЋЕ ОНИ БИТИ НА ЧЕЛУ. ТО ИМ ЈЕ У КРВИ. РАДОЈКА МАЈКИЋ ЈЕ ЈЕДНОМ ИЗЈАВИЛА НА ТВ:"ЈА ДРУГО НЕ ЗНАМ ДА РАДИМ" МОГУ САМО ДА СЈЕДИМ И ПРИМАМ 7000 КМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дааааа

19.01.2016 18:34

ТАКО ЈЕ РОЂАЧЕ ,ТАКО И ТРЕБА , ЈЕР БОЉЕ НИСИ НИ ЗАСЛУЖИО , када лупаш коментаре под лажњаком-из мишије рупе- ни у кући ти незнају да овако пишеш-воајеришеш ! Само си храбар када останеш сам у полумраку-испред екрана- а тастатута мртва и ћути - јер се и ње бојиш !!!

Name

војо

19.01.2016 07:46

Ко је тај несретник,Михајлица.Откуд он у скупстини уопсте.Да га СДС није ставио на компезациону листу не би био ни у мјесној заједници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

19.01.2016 08:48

Немате ста да казете на ово сто је изнио јер је све у праву па питате одакле у НСРС.Јасно је да би ви, слуге резима, вољели да није у скупстини да вас нема ко раскринкавати.

Name

ре саса

19.01.2016 09:24

Саса нико није ни глуп ни наиван,али друго је сто неце да прихвати како јесте.Није смио износити своје мисљење све док одбор за безбједност не засједа.Данас да је то рекао сто је рекао у реду.А и да питам вас Саса или Михаљицу кад тврдите да муп не ради свој посао:ко је открио ове криминалце из мупа,да ли су их открили ватрогасци постари или вец ко.Реците да је то урадио МУП РС.

Name

ре ре саса

19.01.2016 10:44

Геније, да су могли ухапсили би их Постари и то много прије друзе знас ли ста је полиција, ста је институција, ово се ни у лудили не смије десити а десва се свако мало мало ко је луд овдје.

Name

ре ре саса

19.01.2016 11:16

Ти си луд овдје...Имас проблем неко те је слагао да це странци довести СЗП на власт.

Name

горан

19.01.2016 08:47

У преводу зацепити уста свима онима који имају петље да указу на огромне проблеме у МУП-у.Није Михаљица нити Марко или Јанко проблем МУП-а него странацко и родбинско запосљавање сумњивих ликова.Оваква брука се није никада и нигдје десила на кугли земаљској а да руководеци кадар остане неокрзнут.Дрзите ви Михаљицу и цистацице а банда нека и даље врсља.СРАМОТА И БРУКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шековљани

19.01.2016 12:13

Нека Додик дозволи ванредне Републичке изборе у РС-у када буду и локакни избори ове године и да се разбистри ова мучна политичка сцена !!! Нека крене стопама Александра Вучића за проверу мишљење јавности за своју политику и свој ауторитет!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

19.01.2016 20:17

Уместо да се смене, не само министар Лукач, већ и премијерка Цвијановић због досад нечувеног скандала у Министарству унутрашњих послова, власт у Републици Српској жели све да свали на леђе највећег српског патриоте Миланка Михајлице само зато што је указао на пљачкашко мафијашку, која пљачка банке и дила дрогу. Током преноса утакмице РТРС у паузама неколико пута најављује "сензационалну" вијест о тома да ће Михајлица бити смењен са дужности председника Одбора за безбедност. То је за пропагандисте РТРС какав не постоји више нигде у свету била ударна дневна вест,како би се прикрио криминалан клан у институцији која треба да се брини и штити безбедност свих грађана, а она производи професионалне пљачкаше. Уосталом пре два дана у "Еуро блицу" је објављен досад најбољи коментар чији је аутор храбри новинар НИКОЛА МОРАЧА. Онај ко га није прочитао много је ппропустио, али МОРАЧА заслужује све похвале за изнијети јасан и аргументован став о томе да се у полицији налазе дилери дроге и пљачкаши банака. Е, ове поражавајуће чињенице које су постале прошлост чак и у афричким банана државама, средњој Америци и Мексику нашла су своје мјесто у редовима српске полиције. Срамота и свака Част на Иванићевој изјави о томе како се сва пажња и одговорност за криминалне радње у МУП-у треба да свале на Миланка Михајлицу. МОРАЧА пак подсећа да је недавно из буџета РС, односно џепова грађана издвојено 15 милиона марака за опрему полиције, да би кримогени елементи у тој полицији извели терористички напад и опљачкали новац. Наравно, овим ничим не желим да повредим честите и поштене српске полицајце међу којима се налазе и моји рођаци и познаници. Њима свака част, али шта то вреди кад систем не функционише и олош води колу и тако нарушава углед честитих и поштених српских полицајаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГЕНЕРАЛНА МИСАО

20.01.2016 11:56

МУДРИ ЈЕВРЕЈИ КАЖУ, КАД НЕ ЗНАШ ШТА СЕ ДОГАЂА У ПОЛИТИЦИ ПРАТИ ТРАГ НОВЦА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богоје

20.01.2016 13:11

Нем а полицајца који не поседује куцу на спрат нова кола и ко зна колико напљацкане лове, криминалци у униформи и удбаси у мантијама се се одлуцили да пљацкају све редом под овом гредом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фоке

20.01.2016 17:21

Тако то бива кад зелис указази на несто сто није добро и сто неваља... Будете осудјени и оптузени у старту....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПИЈАЦА

20.01.2016 17:55

Михајлица је прекршио закон и кад он оде, све остало је регуларно.

ОДГОВОРИТЕ