Odbor za bezbjednost smjenjuje Mihajlicu?

Odbor za bezbjednost Narodne skupštine Republike Srpske od Skupštine traži da smjeni aktuelnog predsjednika tog odbora – Milanka Mihajlicu, zbog navodne štete koju je nanio ugledu odbora i institucija Republike Srpske. Mihajlica kaže da se radi o unaprijed dogovorenoj i politički motivisanoj odluci.

Republika Srpska 19.01.2016 | 07:23
Odbor za bezbjednost smjenjuje Mihajlicu?

Odbor za bezbjednost Narodne skupštine Republike Srpske, odnosno njegova većina okupljena oko SNSD-a, usvojio je izvještaj ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske, Dragana Lukača o hapšenju i istrazi koju počinili „specijalci", u septembru prošle godine. Takođe su u zaključcima osudili pomenuti akt razbojništva, ali i pohvalili MUP jer je uspješno sproveo čišćenje u sopstvenim redovima. U odboru smatraju da je predsjednik odbora, Milanko Mihajlica, prije svojih javnih istupa trebalo prvo da sazove sjednicu odbora, pa je na taj način nanio štetu ugledu odbora i institucija Republike Srpske.

Ovo je pokušaj da budem diskreditovan, jer sam u ime „Saveza za promjene" kritikovao rad MUP-a i najviših predstavnika vlasti, odgovara Mihajlica.

Neprihvatanje posebne sjednice Narodne skupštine je bježanje od odgovornosti, kaže PDP-ov član odbora.

Sjednica odbora je trajala čitava četiri časa. Negdje na polovini napustio ju je ministar unutrašnjih poslova koji nije htio za govornicu. Zasjedanju je prisustvovao i potpredsjednik skupštine, Nenad Stevandić.

BN TV

Komentari / 65

Ostavite komentar
Name

Mihailo Mikic

18.01.2016 15:53

Kadija te tuzi, kadija te sudi. Budi srecan sto si neuprljanu glavu izneo!

ODGOVORITE
Name

DNK

18.01.2016 23:04

SMIJEŠNO I ŽALOSNO!DNO DNA! UMJESTO DA OSTAVKU DAJU LUKAČ I VASIĆ ONI ZA OVO OKRIVIŠE MIHALJICU!!!!!STVARNO LJUDI, OVO JE ZA NEKI ŠOU ILI RIALITI!

Name

Batman

18.01.2016 15:54

Dokaz da je borba dobra i zla pocela. Da li ce zli Sauron iz kule Mordora pobijediti vilenjake i patuljke...vidjet cemo.

ODGOVORITE
Name

yojkan

18.01.2016 15:55

Na kraju ce Mihaljica ispasti krvi sto su oni opljackali 600 000 km hahahhahaha.

ODGOVORITE
Name

kiza

18.01.2016 17:33

Pa zar nije. Kriv je i Radovan Karadzic i Vesna Zlojutro i Mirko Sarovic i Dragan Cavic i hiljade poginulih momaka koji su poginuli za RS. Jedino nisu krivi Baja (nije mali knindza jer on je za ovoga kralj jer barem zna da pjeva), Kaja, Telgeltija, Cvijanoviceva, Misicka, Seka Kuzmanovic, Zeljo Kovacevic, Grigorije ...... i .... (mnogo je bagre koju je nemoguce vise i nabrojati)

Name

Masala

18.01.2016 15:59

I nisu dakle smijemjeni Lukac i Vasic nego Mihaljica koji je optuzio policiju da je kriminalizovana organizacija a to se podrepnim muvama rezima nije dopalo. Stigli smo do kraja. Sledece je oruzani sukob. Bez toga ipak nece proci. Zivi bili pa vidjeli. Ova banda bas nema mjeru.

ODGOVORITE
Name

brcko

18.01.2016 16:05

Upravo zato ta institucija pljacka narod i transportere koji prevoze novce.Bas zato sto nije prenesena na drzavni nivo.

ODGOVORITE
Name

glupi i bezobrazni

18.01.2016 16:07

Republiku Srpsku i njene institucije koristite kao taoca dok neprekidno pljackate ovaj narod. Idite bestraga bagro glupa i bezobrazna!

ODGOVORITE
Name

borac

18.01.2016 16:08

Postaviti nekog svog ko ce da cuti o kriminalu.

ODGOVORITE
Name

re

18.01.2016 16:31

Ne da ćuti već prvo da o kriminalu obavijesti opozicione medije a poslije toga, ako uopšte ima razloga, upoznati nadležne pravosudne institucije, normalno na nivou BiH,jer oni nisu korumpirani kao ovi u Republici Srpskoj.

Name

Gradiska RS

18.01.2016 16:35

Postavite Zorana Adzica.On je ekspert za to.Prava osoba.On pred prosle lokalne izbore vozio pijan iz Taxibara kuci sluzbeno vozilo,i slupa se.Policija nije smjela da pise prijavu niti da ga pita da li je pio.A mrcina pijana kao d..e pijo sa svojim aktivistima na sttanackom skupu u taxi baru.E to je nasa policija i to je slika sistema u Republici Srpskoj.

Name

Inspektor

18.01.2016 18:00

Eto kako su nam pajkosi I u ovom primeru Adzica pokazali politicku poltronost

Name

Poslednji kineski car

18.01.2016 18:58

Bravo za Gradisku! Ja neznam za taj dogadjaj ali ti vjerujem unaprijed , jer su svi nasi lokalni mocnici bahati i tako se ponasaju,kao da je cijeli svijet njihov,a lokalne policije se sklanjaju i tresu im se i gace i uniforma pred tim debelim i zadrglim policijskim komandirima koji se ponasaju kao da je ova zemlja njihova i kao da ju se oni oslobodili?! A NISU?! STA CEKAMO BRACO? STA CEKAMO KONJI VRANI? KONJI VRANI SMO MOZDA BILI PRIJE DESET GODINA, A SADA SMO SMO RAGE? MOZDA NJE NNEKO RACUNAO I NA TO?

Name

Gradiska RS

19.01.2016 07:14

Ma to mi u Gradisci svi znamo.Mala je Gradiska svak svakog zna.Bilo je auto u elektru gdje je on direktor lezalo u garazi.Ne znam sta su uradili sa njim.

Name

kgb

18.01.2016 16:12

Jebajga je ko tuzibaba je samo melje i prica nista konkretno bilo je i ranije afera , inspektori dilali drogu zasto nije trazio u skupstinu odgovornodt direktora za takvo stanje a ne optuziti cjelu instituciju....Ne branim nikog al Lukac je tu nepunu godinu dana tek....

ODGOVORITE
Name

Krajišnik

18.01.2016 20:14

Lukač je u tim krugovima već 20 godina. Ministar je više od godinu dana. I on nema nikakvih saznanja da mu je policija sastavljena od ovakvih. Posebno specijalna. Prije nepun mjesec dana je napao Vaskovića i njegov portal zato što je isti ukazivao na korumpiranost policije. A Lukač je tvrdio da nije moguće da policajac napadne onog koga treba štititi. Samo ostavka Lukača, jer je ovo prevršilo svaku mjeru. Prošle godine su otkriveni inspektori koji su dilali drogu djeci u osnovnoj školi!!! Za mene nema dileme da je te majmune trebalo povješati! A ne dati im po par godina. A koliko ih ukupno ima koji nisu otkriveni? Na stotine. A Vasić je direktor više od 8 godina! A neće da objelodani ko je naručio ubistvo i ubio Milana Vukelića. Zlikovci su pored Vukelića digli u vazduh još dvije osobe koje sa svim tim nisu imale nikakve veze. Digli bi oni u vazduh i pun autobus! Dakle radi se o zlikovcima koji su spremni na sve. Lukač i Vasić napolje! Svi šefovi u policiji napolje! I pola policajaca takodje napolje. Svi oni sve znaju i ćute ko zadnja g.vna! Policija tužilaštvo i sudovi su najkrivlji što je ovo sve ovako. Nigdje u zakonu ne piše da je potrebna politička volja za provodjenje zakona. Ako to šefovi u policiji, tužilaštvu i pravosudju ne razumiju onda ih sve treba istjerati napolje. Ima dovoljno onih koji razumiju zakon. I koji će provoditi zakon. A ne kokošariti i puniti zatvore SAMO kokošarima.

Name

kuvna rakija

18.01.2016 16:12

Iskreno ovaj Mihajlica je potrosen do te mjere da se vise ne moze nista popraviti.

ODGOVORITE
Name

x

18.01.2016 16:20

Potrosen si ti klipane.

Name

XXL

18.01.2016 16:52

Poštovani gospodine koji sebe nazivate kuvanom rakijom, vi netrebate ništa komentarisati, sam komentar je u vašem nazivu-pametnom i previše.

Name

Poslednji kineski car

18.01.2016 17:37

Ovo je Re,ili tzv.replika za gospodina "X". Postovani gospodine, moram Vam postaviti jedno pitanje? Da je kojom srecom ili nesrecom ovaj gospodin Mihajlica Vas otac, da li bi Vi bili ponosni sto Vam on dolazi kao roditelj na roditeljski sastanak? Odnosno ,da li biste ste se stidjeli zbog toga i sutra mozda nebiste ni dosli u skolu,ili biste likovali sto imate oca koji je "kadar i licnost Republike Srpske" samo kada je na blagajni te iste RS a nista nije ucinio da bar jedan covjek zivi bolje. U predizbornoj kampanji se skupi uz jace partije kao SDS i uz njih prodje,a onda kao on se bori za narod? Pogledajte mu radnu knjizicu Vi koji pjenite za njim i pisete mu hvalospjeve... Gdje nje uopste radio i ko mu je do sada bio poslodavac. Nama je Dodik i ova tortura dobra,NAMA TREBA JT MAJKU KADA SMO SVI ZATUPLJENI!!!

Name

x i XXL

18.01.2016 18:03

Kojim vi radikalima pripadate, vjerovatno Milankivim radikalima. Kao presdsjednik odbora za bezbijednost NS RS , trebao je sazvati sastanak odbora i izaci pred javnost sa usaglasenim saopstenjem. Ne mozete pljuvati po instituciji MUP -a radi 5-6 idiota.

Name

Hm

18.01.2016 19:42

re x i xxl - Ne radi se tu o pet-šest idiota nego potpunom rasulu u policiji. Neko će za to odgovarati. Prvi Gojko Vasić kao direktor policije. P adirektor specijalne policije. Pa ministar. Pa redom.

Name

re hm

18.01.2016 20:07

U jednoj nocnoj smjeni radio doktor i medicinska sestra. Imali su seks, video je procurio u javnost. Trazena je smjena ministra zdravlja. Kao da im je ministar drzao svijecu.. Slucaj se desio u Zadru u Hrvatskoj.

Name

dragan

18.01.2016 16:14

Ja bih da se malo odmaknem od političkih konotacija ovog, nadasve sramnog događaja. Pažnju bih usmjerio na nešto drugo. U neka ranija vremena za sve policajce je rađena takozvana bezbjednosna provjera od strane tadašnje Službe državne bezbjednosti. Provjeravalo se gotovo sve od ličnosti koja konkuriše pa do rodbine (do đeda i babe). Sada je druga priča stranci su nametnuli način provjere gdje kandidat sam o sebi daje podatke. Pitanja su otprilike: da li ste koristili drogu u zadnjih 5 godina, da li imate vez sa kriminalnim krugovima, imate li kredit i još mnogo pitanja. Naravno, ko je lud da kaže da voli da pljačka, da je siledžija, narkoman i sl. Opravdanje zapadnjaka je u smislu da, ako se kasnije pokaže da je neki podatak koji je kandidat dao lažan onda taj gubi posao. Pretpostavljam da su se u mnoge institucije uselili đeverovi slični ovoj petorki iz specijalne policije.

ODGOVORITE
Name

Policajac

18.01.2016 22:21

Veze ti nemas ni sta pises ni sta pricas. Cuo si nekakvu pricu na slavi od nekog istog takvog baljezgana kao sto si i sam,i sad lupas naravno po tastaturi. Idi radi nesto,besposlucaru jedan

Name

Miki

18.01.2016 16:15

Tat do tata ko dva brata

ODGOVORITE
Name

МИЛИЦА

18.01.2016 16:23

За господина Михаљицу нису гласали ни његови укућани. Кога он представља.

ODGOVORITE
Name

re Milice

18.01.2016 17:41

Pametnice..nije poenta jel za Mihaljicu neko iz porodice glasao već je poenta da njega smjenjuju a ministar i direktor policije nisu krivi..Moš mislit???Kako je moguće pametnice da dva razbojnika budu pustena da se brane sa slobode a učestvovali su u ovoj pljački?? A ta dvojica jos od ranije imaju krivicne prijave...Kako je to moguće pametnice?Jel i zato Mihaljica kriv???

Name

Jovan

18.01.2016 22:22

Pa odakle mu onda preko 3500 glasova. Pricate gluposti i osudjujete covjeka koji je jedan od rijetkih koji je rekao ono sto svak dobronamjeran zna. U MUP se zaposlilo mnogo mafijasa i ako mislimo na zelenu granu to se treba ocistiti. I nije samo ovih 5-6 specijalaca. Ko je zaustavio saobracaj dok su oni radili? Ko je bio logistika... I vama je to nebito a bitno vam je da lazete neargumentovano o broju glasova. Pa i da nema nijedan glas ako govori istinu treba ga podrzati.

Name

Realno

19.01.2016 08:07

Mihaljica je jedan od ispravnijih balkanskih političara.

Name

nini

19.01.2016 20:34

Svaka ti cas zemljace mihaljica nema ni jedan posto biraca

Name

POČELO JE

18.01.2016 16:30

OVO JE DIO MEĐUPOLITIČKOG OBRAČUNA, JASNO KO DAN.

ODGOVORITE
Name

papagaj robi

18.01.2016 17:04

Uvjek nevin na.ebe il bude koletaralna steta nikad onaj ko treba da snosi odgovornost...Tako biva kad zelite ukazati na nesto ozbiljno i ispravno!!

ODGOVORITE
Name

Madžar

18.01.2016 17:07

Zna se dobro šta biva sa pijevcem koji se zorom, u gluvo doba, i u nedoba, rakoli i budi usnulo pleme. A sve zato što je svijet pun gada, kako reče junak jedne pripovijetke, kojeg nadomak varoši sustiže i umlati svjetina kojoj suda ni zakona nema.

ODGOVORITE
Name

A Nenad S.

18.01.2016 17:08

Hoće li Nekada vratiti?Zaslužio je

ODGOVORITE
Name

Ispravka

18.01.2016 18:46

Nekada Stevandica

Name

Šou

18.01.2016 17:10

Ovo je šou program, šta sve čovjek neće čuti.

ODGOVORITE
Name

BORAC

18.01.2016 19:07

PA STA JE 600 000,PROFESIONALCI,BAJINI ORTACI,TO JE MALI PLEN,MILIONI SU U SRCU I DUSI,DOLE CRVENI KMERI

Name

audi

18.01.2016 17:18

I jos Audijem isli u pljacku? Pink Panter je pocetnik za njih

ODGOVORITE
Name

007

18.01.2016 17:19

Gdje li je KRSMANOVIĆ?Nama njegovih stručnih komantara.

ODGOVORITE
Name

zumba

18.01.2016 19:00

Dodikovci su skroz poludjeli,bice svasta,ni oruzane bitke nisu isljucene.

ODGOVORITE
Name

Bolesno

18.01.2016 19:02

Izglasati smjenu Mihaljice , a ostaviti ustoličene direktora policije i ministra je dokaz ludila vladajućih.

ODGOVORITE
Name

Pitanje

18.01.2016 19:04

Ljudi, vidite li da ludaci vladaju!? Dno dna !

ODGOVORITE
Name

Пораз памети !

18.01.2016 19:10

Изгледа да се ђаво увукао у власт, па све раде наопако. Као Михаљица нанио штету угледу МУП-а, институцијама, а све ове године смо свједоци невиђеног криминала преко институција, па нигдје кажњених, нигдје оставки водећих. Изгледа да ми срби немамо већих непријатеља од нас самих. Само ви гурајте који сте у власти овако како сте кренули, ничија није до зоре, а кад вам све дође на наплату биће весело, видјећемо даће Бог.

ODGOVORITE
Name

умоболно

18.01.2016 19:16

ПО ИСТОЈ АНАЛОГИЈИ ОНДА ТРЕБА СМИЈЕНИТИ ДОДИКА И СВУ њЕГОВУ БАГРУ КОЈОМ СЕ ОКРУЖИО. НИЈЕ ЛИ ОН НАНИО СВОЈИМ ПОНАШАЊЕМ, ПРОСТАКЛУКОМ И ИЗЈАВАМА ПРОТЕКЛИХ ГОДИНА, А НАРОЧИТО ПОСЉЕДЊИХ МЈЕСЕЦИ ШТЕТУ УГЛЕДУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ??? ПАМЕТИ, ПАМЕТИ ГДЈЕ ЛИ СИ ???

ODGOVORITE
Name

VRS

18.01.2016 19:45

Ovaj Mihaljica je kriv, jer je on: -vršio regrutaciju specijalaca -vršio selekciju -obavljao intervju sa njima -edukovao ih -trenirao -upoznao ih sa gazdama noćnih klubova -dozvolio im da rade bez odobrenja u noćnim klubovima -nije im davao uzbunu -obezbjedio da budu sa privilegovanim statusom kjoji podrazumijeva znatno veće plate od drugih policajaca -bio im načelnik klase na policijskoj akademiji -bio im komandant -bio im vođa tima od koga su učili -slao ih u inostranstvo na specijalističke obuke -on im je bio uzor -on ih je motivisao da 2014 god vode pobunu protiv rukovodstva MUP-a -on ih je podučio protiv koga da usmjere svoju pobunu -on im je rekao kada da je naprave -on ih je upoznao sa Bandom i družinom -on je sprovodio socijalizaciju i vaspitavanje u sklopu profesionalnog angažmana -on ih je selektirao i preporučio predsjedniku i premijerki ko najpouzdanije ljude za obezbjeđenje -on je naredio da se ne istražuje pobuna specijalaca -on je zanemario činjenicu da su i prije činili krivična djela -on je zanemario potrebu disciplinske odgovornosti zbog zločina koje su činili u predhodnom periodu -on nije primjetio da se godinu dana razbacuju novcem čije se porijeklo ne zna -on im je omogućio da po čitav dan spavaju u bazi -on smatra da je ugled policije na najnižem nivou -on smatra da je za to neko odgovoran Kriv je Mihaljica a krivi su i svi oni koji po svoje mišljenje ne idu u Bakince! Samo nisu odgovorni Direktor i ministar policije!

ODGOVORITE
Name

DOBRO POREĐENJE

18.01.2016 22:10

Svaka čast VRS !!!

Name

Laktaši RS

18.01.2016 19:47

Crvenoj bandi ne odgovara niko ko se suprotstavlja kriminalu, zato što je kriminal jedina ideologija Dodikove sekte.

ODGOVORITE
Name

CRVENI KMER

19.01.2016 18:18

Možda i jesmo crvena banda , a koja ste vi - crnokošuljaši, satrapi , sotone ...ljudi sigurno niste kada ovako pišete komentare !

Name

SRAMOTA

18.01.2016 20:00

Ovo je sumrak SLOBODE mrak SNSD-a je nad nama mrkli.

ODGOVORITE
Name

srbin

19.01.2016 04:52

Jadna je drzava gdje su ovakvi ministri, ne znam ni ko je ovog buzdovana, parazita koji zivi cjeli zivot na racun naroda a nikad nista nije ucinio za taj narod! Da vidimo rezultate, jesu u njegovu korist, prije par godina vadi 50 000 km kesa sad kupio novu c klasu mercedesa! Ovog lopova odmah treba smjenuti, da je na Dodikovom mjestu mozete zamisliti kakav bih bio!!!

ODGOVORITE
Name

PITANJE PITANJA

19.01.2016 07:22

ŠTA ĆE BITI AKO NA IZBORIMA :LOKALNIM ILI OPŠTIM IZGUBI SNSD , DNS I SPRS, SIGURNO ĆE OSNOVATI NEKU PARA DRŽAVU GDJE ĆE ONI BITI NA ČELU. TO IM JE U KRVI. RADOJKA MAJKIĆ JE JEDNOM IZJAVILA NA TV:"JA DRUGO NE ZNAM DA RADIM" MOGU SAMO DA SJEDIM I PRIMAM 7000 KM!

ODGOVORITE
Name

Daaaaa

19.01.2016 18:34

TAKO JE ROĐAČE ,TAKO I TREBA , JER BOLJE NISI NI ZASLUŽIO , kada lupaš komentare pod lažnjakom-iz mišije rupe- ni u kući ti neznaju da ovako pišeš-voajerišeš ! Samo si hrabar kada ostaneš sam u polumraku-ispred ekrana- a tastatuta mrtva i ćuti - jer se i nje bojiš !!!

Name

vojo

19.01.2016 07:46

Ko je taj nesretnik,Mihajlica.Otkud on u skupstini uopste.Da ga SDS nije stavio na kompezacionu listu ne bi bio ni u mjesnoj zajednici.

ODGOVORITE
Name

Sasa

19.01.2016 08:48

Nemate sta da kazete na ovo sto je iznio jer je sve u pravu pa pitate odakle u NSRS.Jasno je da bi vi, sluge rezima, voljeli da nije u skupstini da vas nema ko raskrinkavati.

Name

re sasa

19.01.2016 09:24

Sasa niko nije ni glup ni naivan,ali drugo je sto nece da prihvati kako jeste.Nije smio iznositi svoje misljenje sve dok odbor za bezbjednost ne zasjeda.Danas da je to rekao sto je rekao u redu.A i da pitam vas Sasa ili Mihaljicu kad tvrdite da mup ne radi svoj posao:ko je otkrio ove kriminalce iz mupa,da li su ih otkrili vatrogasci postari ili vec ko.Recite da je to uradio MUP RS.

Name

re re sasa

19.01.2016 10:44

Genije, da su mogli uhapsili bi ih Postari i to mnogo prije druze znas li sta je policija, sta je institucija, ovo se ni u ludili ne smije desiti a desva se svako malo malo ko je lud ovdje.

Name

re re sasa

19.01.2016 11:16

Ti si lud ovdje...Imas problem neko te je slagao da ce stranci dovesti SZP na vlast.

Name

goran

19.01.2016 08:47

U prevodu zacepiti usta svima onima koji imaju petlje da ukazu na ogromne probleme u MUP-u.Nije Mihaljica niti Marko ili Janko problem MUP-a nego stranacko i rodbinsko zaposljavanje sumnjivih likova.Ovakva bruka se nije nikada i nigdje desila na kugli zemaljskoj a da rukovodeci kadar ostane neokrznut.Drzite vi Mihaljicu i cistacice a banda neka i dalje vrslja.SRAMOTA I BRUKA

ODGOVORITE
Name

Šekovljani

19.01.2016 12:13

Neka Dodik dozvoli vanredne Republičke izbore u RS-u kada budu i lokakni izbori ove godine i da se razbistri ova mučna politička scena !!! Neka krene stopama Aleksandra Vučića za proveru mišljenje javnosti za svoju politiku i svoj autoritet!!

ODGOVORITE
Name

Radovan

19.01.2016 20:17

Уместо да се смене, не само министар Лукач, већ и премијерка Цвијановић због досад нечувеног скандала у Министарству унутрашњих послова, власт у Републици Српској жели све да свали на леђе највећег српског патриоте Миланка Михајлице само зато што је указао на пљачкашко мафијашку, која пљачка банке и дила дрогу. Током преноса утакмице РТРС у паузама неколико пута најављује "сензационалну" вијест о тома да ће Михајлица бити смењен са дужности председника Одбора за безбедност. То је за пропагандисте РТРС какав не постоји више нигде у свету била ударна дневна вест,како би се прикрио криминалан клан у институцији која треба да се брини и штити безбедност свих грађана, а она производи професионалне пљачкаше. Уосталом пре два дана у "Еуро блицу" је објављен досад најбољи коментар чији је аутор храбри новинар НИКОЛА МОРАЧА. Онај ко га није прочитао много је ппропустио, али МОРАЧА заслужује све похвале за изнијети јасан и аргументован став о томе да се у полицији налазе дилери дроге и пљачкаши банака. Е, ове поражавајуће чињенице које су постале прошлост чак и у афричким банана државама, средњој Америци и Мексику нашла су своје мјесто у редовима српске полиције. Срамота и свака Част на Иванићевој изјави о томе како се сва пажња и одговорност за криминалне радње у МУП-у треба да свале на Миланка Михајлицу. МОРАЧА пак подсећа да је недавно из буџета РС, односно џепова грађана издвојено 15 милиона марака за опрему полиције, да би кримогени елементи у тој полицији извели терористички напад и опљачкали новац. Наравно, овим ничим не желим да повредим честите и поштене српске полицајце међу којима се налазе и моји рођаци и познаници. Њима свака част, али шта то вреди кад систем не функционише и олош води колу и тако нарушава углед честитих и поштених српских полицајаца.

ODGOVORITE
Name

GENERALNA MISAO

20.01.2016 11:56

MUDRI JEVREJI KAŽU, KAD NE ZNAŠ ŠTA SE DOGAĐA U POLITICI PRATI TRAG NOVCA.

ODGOVORITE
Name

Bogoje

20.01.2016 13:11

Nem a policajca koji ne poseduje kucu na sprat nova kola i ko zna koliko napljackane love, kriminalci u uniformi i udbasi u mantijama se se odlucili da pljackaju sve redom pod ovom gredom.

ODGOVORITE
Name

foke

20.01.2016 17:21

Tako to biva kad zelis ukazazi na nesto sto nije dobro i sto nevalja... Budete osudjeni i optuzeni u startu....

ODGOVORITE
Name

PIJACA

20.01.2016 17:55

Mihajlica je prekršio zakon i kad on ode, sve ostalo je regularno.

ODGOVORITE