Звезда добија не једног, већ двојицу Бабунских?!

Давид је наводно већ постао играч црвено-белих за 300.000 евра, а ускоро ће и његов брат.

Фудбал 18.01.2016 | 18:20
Звезда добија не једног, већ двојицу Бабунских?!

Један из Барселоне, један из Реал Мадрида.

Не говоримо о првотимцима два највећа шпанска клуба, већ момцима који су прошли фудбалске школе у Ла Масији и Валдебебасу.

Према информацијама које су пренели поједини београдски медији, Барсино "дете" Давид Бабунски (21) је увелико играч Црвене звезде, док ће на лето то постати и његов две године млађи брат, Дориан, досадашњи играч Реала.

"Чим раскине уговор с Барселоном, стиже у Београд", рекао је за "Спортски журнал" посредник у овом трансферу, Миломир Ћурчић, који је објаснио да Давид одлази из Каталоније јер се показало да је у друштву актуелних звезда првог тима јако тешко изборити се за место под сунцем.

"Информер" пише да ће Црвена звезда потписати двоипогодишњи уговор са Бабунским, који ће у том периоду зарадити 300.000 евра носећи црвено-бели дрес, али се не помиње да ли Барселони следује и ФИФА обештећење предвиђено за тренинг компензацију.

То је сума коју би, према Ћурчићевим речима, Црвена звезда на лето требало да уплати да добије и Дориана, који играјући за трећелигаша Фуенлабраду, чека да му истекне уговор са Реал Мадридом.

"Посао је у начелу договорен. Сачекаћемо лето, јер Звезда тада неће морати да плати обештећење, већ само тренинг компензацију", каже Ћурчић.

Давид је већ постао сениорски репрезентативац Македоније и има шест наступа за "А" тим, док је за одговарајућу младу селекцију играо 17 пута и дао пет голова. Основна позиција му је офанзивни везиста. Његов млађи брат Дориан (19), такође је прошао све селекције и тренутно наступа за младу, за коју је играо два пута, док је у омладинској забележио девет наступа и дао три гола.

Коментари / 0

Оставите коментар