Крајем априла свједок против Кељмендија

Предсједник Савеза за бољу будућност Фахрудин Радончић најавио је да ће крајем априла у Приштини свједочити у процесу који се води против нарко-боса Насера Кељмендија.

Босна и Херцеговина 17.01.2016 | 17:45
Крајем априла свједок против Кељмендија

"Са задовољством ћу свједочити", рекао је Радончић, наводећи да је његов статус врло јасан и да је свједок тужилаштва.

Он је поновио став да су невини чланови СББ-а Бакир Даутбашић и Билсена Шахман, које је Агенција за истраге и заштиту БиХ ухапсила због сумње да су ометали рад правосуђа у предмету против Насера Кељмендија.

"Ти људи су апсолутно невини. Нису имали шта, нити за кога да интервенишу", рекао је Радончић, гостујући на телевизији ОБН и додао да задњу ријеч о томе треба да каже Суд БиХ.

Осврћући се на чињеницу да је Даутбашић кандидат СББ-а за Савјет министара БиХ, Радончић је оцијенио да његово хапшење није препрека да буде именован за министра комуникација и транспорта БиХ.

"Драган Човић је из шестомјесечног притвора отишао за члана Предсједништва БиХ и фантастично ради тај посао", навео је Радончић и додао да у Савјету министара сједи Марина Пендеш, министар одбране, против које је подигнута оптужница, а која у пуном капацитету ради свој посао.

Пред судом у Приштини у току је процес против Кељмендија, којег Специјално тужилаштво Еулекса терети за организовани криминал, тешко убиство и трговину дрогом.

Према неким наводима, Радончић се у оптужници против Кељмендија налази на списку његових сарадника за кривична дјела организованог криминала и тешког убиства.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ми сами

17.01.2016 16:57

Ма хапсите говна ста се натезете с њима....

ОДГОВОРИТЕ
Name

са

17.01.2016 17:32

То је насе лицемјерство.Он се као бори за демократију и западне вриједности,а сада брани своје сараднике.На западу је незамисљиво да оптузени буду именовани на функције,а именовани моментално подносе оставке ако се то деси.зато и јесмо на дну кад видим ко нас све води

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пасха

17.01.2016 18:50

Како це свједоцити биг бос против нарко боса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

18.01.2016 08:39

"Драган Човић је из шестомјесечног притвора отишао за члана Предсједништва БиХ и фантастично ради тај посао". Фахро легендо, добар ти коментар! И дај види кад одес код своје браце схиптара посаљи нам мало траве, па макар и сприцане! Откако су у тебе поцели сумњати ти нам заврну пипу(лулу)!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ликовњак на батерије

18.01.2016 14:55

Ових дана су објављени транскрипти разговора дотицног са Френкијем Симатовицем то га је требо питат дал је истина. Јасно је тразио стријелца за Делалица а овај га упутио гдје да га надје

ОДГОВОРИТЕ