Партизан се одрекао два лијева бека!

После Николе Лековића који се највероватније сели у БАТЕ Борисов, тренер Иван Томић одлучио да се захвали и Немањи Петровићу!

Фудбал 18.01.2016 | 16:20
Партизан се одрекао два лијева бека!

Иако је у сезону ушао као Партизанов стартер на позицији левог бека, Немања Петровић неће завршити сезону у црно-белом дресу. Нови тренер Иван Томић је решио да прецрта дефанзивца који је прошао Партизанову школу, открива Журнал.

Петровић није на списку путника за припреме на Кипру према одлуци новог шефа стручног штаба. Томић је решио да у другом делу сезоне на позицији уз леву аут линију рачуна на Александра Субића и младог Мирослава Богосавца који није имао велику минутажу од повратка са позајмице у Телеоптику.

Подсетимо, Партизан је одлучио да се после само шест месеци одрекне и Николе Лековића који је летос стигао у клуб. Он је дошао баш као алтернатива за Петровића који је оставио слаб утисак на почетку сезоне. Лековић је заменио Петровића, али оставио је још слабији утисак. Тако је крај првог дела сезоне на позицији левог бека у првој поставои дочекао Александар Субић.

Петровић је потом добио шансу и на месту задњег везног када је тим био у проблемима и тада је оставио прилично повољан утисак. Ипак, Иван Томић сматра да је дошло време за растанак Петровића и Партизана. Тако ће бивши млади ререзентативац Србије у наредним данима бити заузет око проналажења новог ангажмана.

Коментари / 0

Оставите коментар