Partizan se odrekao dva lijeva beka!

Posle Nikole Lekovića koji se najverovatnije seli u BATE Borisov, trener Ivan Tomić odlučio da se zahvali i Nemanji Petroviću!

Fudbal 18.01.2016 | 16:20
Partizan se odrekao dva lijeva beka!

Iako je u sezonu ušao kao Partizanov starter na poziciji levog beka, Nemanja Petrović neće završiti sezonu u crno-belom dresu. Novi trener Ivan Tomić je rešio da precrta defanzivca koji je prošao Partizanovu školu, otkriva Žurnal.

Petrović nije na spisku putnika za pripreme na Kipru prema odluci novog šefa stručnog štaba. Tomić je rešio da u drugom delu sezone na poziciji uz levu aut liniju računa na Aleksandra Subića i mladog Miroslava Bogosavca koji nije imao veliku minutažu od povratka sa pozajmice u Teleoptiku.

Podsetimo, Partizan je odlučio da se posle samo šest meseci odrekne i Nikole Lekovića koji je letos stigao u klub. On je došao baš kao alternativa za Petrovića koji je ostavio slab utisak na početku sezone. Leković je zamenio Petrovića, ali ostavio je još slabiji utisak. Tako je kraj prvog dela sezone na poziciji levog beka u prvoj postavoi dočekao Aleksandar Subić.

Petrović je potom dobio šansu i na mestu zadnjeg veznog kada je tim bio u problemima i tada je ostavio prilično povoljan utisak. Ipak, Ivan Tomić smatra da je došlo vreme za rastanak Petrovića i Partizana. Tako će bivši mladi rerezentativac Srbije u narednim danima biti zauzet oko pronalaženja novog angažmana.

Komentari / 0

Ostavite komentar