Џексон Мартинез отворио душу...

Тренирам као никада у животу, а играм најгори фудбал! Овај парадокс би могао да га кошта посла у Атлетику...

Фудбал 21.01.2016 | 22:45
Џексон Мартинез отворио душу...

Стигао је летос за чак 35.000.000 евра, био је виђен као следеће велико име чувене Атлетикове нападачке дистаније и неко ко би на прави начин могао да одмени Дијега Косту. Ипак, уместо ловорика, Џексон Мартинез побрао је само критике на свој рачун откако је стигао на Калдерон. А како и не би када је на 12 утакмица постигао само три гола, од тога два у Примери. Свестан је и колумбијски стрелац да не пружа партије ни изблиза тако добре као што је то чинио у Порту и не крије да му је јако жао због тога.
"Како и да не буде. Верујте ми, тренирам као никада у свом животу, јаче него икад, а играм најгори фудбал у каријери", кратак је био Мартинез пред утакмицу са Лас Палмасом.

И управо тај налет лоше форме могао би Мартинеза да кошта посла на Калдерону. Гус Хидинк све више гледа ка Мадриду и озбиљно рачуна на потенцијалну куповину, која би требало да освежи нападачку линију потонулог Челсија. Званични преговори још нису почели, али не би било никакво чудо ако бисмо у финишу прелазног рока видели велики преокрет.

Хидинку је нападач преко потребан, пре свега из разлога што је Дијегу Кости једина алтернатива Лоик Реми који је одавно виђен на излазним вратима Стамфорд Бриџа. Повреда Радамела Фалкаоа дефинитивно је озбиљније природе и на њега у Челсију неће моћи да рачунају. А како се и Коста повредио у недавном узбудљивом ремију са Евертоном, огласили су се сви аларми у Западном Лондону. Челсију је под хитно потребан још један голгетер, а Џексон Мартинез могао би спас управо да пронађе у редовима и даље актуелног шампиона Енглеске и ту покуша да оживи каријеру.

Била би то идеална ситуација за све стране, јер Челси је наводно и спремио 35.000.000 евра за трансфер. Атлетико би донекле опрао образ, Плавци би добили још једно решење у нападу, док би само једна искра била довољна да запали барут у Мартинезовим ногама.

Ако се све казаљке поклопе, ускоро би могле да се догоде и велике промене.

Коментари / 0

Оставите коментар