Džekson Martinez otvorio dušu...

Treniram kao nikada u životu, a igram najgori fudbal! Ovaj paradoks bi mogao da ga košta posla u Atletiku...

Fudbal 21.01.2016 | 22:45
Džekson Martinez otvorio dušu...

Stigao je letos za čak 35.000.000 evra, bio je viđen kao sledeće veliko ime čuvene Atletikove napadačke distanije i neko ko bi na pravi način mogao da odmeni Dijega Kostu. Ipak, umesto lovorika, Džekson Martinez pobrao je samo kritike na svoj račun otkako je stigao na Kalderon. A kako i ne bi kada je na 12 utakmica postigao samo tri gola, od toga dva u Primeri. Svestan je i kolumbijski strelac da ne pruža partije ni izbliza tako dobre kao što je to činio u Portu i ne krije da mu je jako žao zbog toga.
"Kako i da ne bude. Verujte mi, treniram kao nikada u svom životu, jače nego ikad, a igram najgori fudbal u karijeri", kratak je bio Martinez pred utakmicu sa Las Palmasom.

I upravo taj nalet loše forme mogao bi Martineza da košta posla na Kalderonu. Gus Hidink sve više gleda ka Madridu i ozbiljno računa na potencijalnu kupovinu, koja bi trebalo da osveži napadačku liniju potonulog Čelsija. Zvanični pregovori još nisu počeli, ali ne bi bilo nikakvo čudo ako bismo u finišu prelaznog roka videli veliki preokret.

Hidinku je napadač preko potreban, pre svega iz razloga što je Dijegu Kosti jedina alternativa Loik Remi koji je odavno viđen na izlaznim vratima Stamford Bridža. Povreda Radamela Falkaoa definitivno je ozbiljnije prirode i na njega u Čelsiju neće moći da računaju. A kako se i Kosta povredio u nedavnom uzbudljivom remiju sa Evertonom, oglasili su se svi alarmi u Zapadnom Londonu. Čelsiju je pod hitno potreban još jedan golgeter, a Džekson Martinez mogao bi spas upravo da pronađe u redovima i dalje aktuelnog šampiona Engleske i tu pokuša da oživi karijeru.

Bila bi to idealna situacija za sve strane, jer Čelsi je navodno i spremio 35.000.000 evra za transfer. Atletiko bi donekle oprao obraz, Plavci bi dobili još jedno rešenje u napadu, dok bi samo jedna iskra bila dovoljna da zapali barut u Martinezovim nogama.

Ako se sve kazaljke poklope, uskoro bi mogle da se dogode i velike promene.

Komentari / 0

Ostavite komentar