Остаје у Звезди, али за већу плату!

Вукашин Јовановић не иде у Бордо, због чега ће му бити ревидиран уговор. "Какав третман буде имао код тренера Божовића на терену, такав ће имати и на благајни", поручио Звездан Терзић.

Фудбал 18.01.2016 | 17:00
Остаје у Звезди, али за већу плату!

Бордо је жели да доведе Вукашина Јовановића из Црвена звезде. Ипак, тренер Миодраг Божовић поручио је да озбиљно рачуна на младог дефанзивца за квалификације за Лигу шампиона на лето, због чега клуб из Љутице Богдана није прихватио понуду Француза.

Бордо је прво нудио 2,1 милион евра и 20 одсто од наредног трансфера, а након одбијања, из Француске је уследила већа понуда за 400.000 евра. Црвено-бели нису ни то прихватили.

Пошто су задржали Јовановића челници Црвене звезде одлучили су и да му повећају плату.

Звездан Терзић је изјавио да ће Јовановић ускоро сести са клупским руководством, како би се договорили око ревидирања уговора. Његова тренутна годишња плата је 40.000 евра, а према новом уговору она би требало да буде добрано већа.

"Повећаћемо плату Вукашину. Његова плата је 40.000 евра годишње, што није мало за прилике у Србији. Уговор ће бити ревидиран. Какав третман буде имао код тренера Божовића на терену, такав ће имати и на благајни. Он је наш бисер и момак који је показао како треба да се игра за дрес Црвене звезде", изјавио је "Курир" Звездан Терзић.

Коментари / 0

Оставите коментар