Ostaje u Zvezdi, ali za veću platu!

Vukašin Jovanović ne ide u Bordo, zbog čega će mu biti revidiran ugovor. "Kakav tretman bude imao kod trenera Božovića na terenu, takav će imati i na blagajni", poručio Zvezdan Terzić.

Fudbal 18.01.2016 | 17:00
Ostaje u Zvezdi, ali za veću platu!

Bordo je želi da dovede Vukašina Jovanovića iz Crvena zvezde. Ipak, trener Miodrag Božović poručio je da ozbiljno računa na mladog defanzivca za kvalifikacije za Ligu šampiona na leto, zbog čega klub iz Ljutice Bogdana nije prihvatio ponudu Francuza.

Bordo je prvo nudio 2,1 milion evra i 20 odsto od narednog transfera, a nakon odbijanja, iz Francuske je usledila veća ponuda za 400.000 evra. Crveno-beli nisu ni to prihvatili.

Pošto su zadržali Jovanovića čelnici Crvene zvezde odlučili su i da mu povećaju platu.

Zvezdan Terzić je izjavio da će Jovanović uskoro sesti sa klupskim rukovodstvom, kako bi se dogovorili oko revidiranja ugovora. Njegova trenutna godišnja plata je 40.000 evra, a prema novom ugovoru ona bi trebalo da bude dobrano veća.

"Povećaćemo platu Vukašinu. Njegova plata je 40.000 evra godišnje, što nije malo za prilike u Srbiji. Ugovor će biti revidiran. Kakav tretman bude imao kod trenera Božovića na terenu, takav će imati i na blagajni. On je naš biser i momak koji je pokazao kako treba da se igra za dres Crvene zvezde", izjavio je "Kurir" Zvezdan Terzić.

Komentari / 0

Ostavite komentar