ЕП - Карабатић: Србија нема шта да изгуби!

Никола Карабатић рекао је да очекује тешку утакмицу са Србијом у другом колу Европског првенства, пошто противничка екипа у том дуелу "нема шта да изгуби".

Остали спортови 17.01.2016 | 13:40
ЕП - Карабатић: Србија нема шта да изгуби!

Актуелни европски, светски и олимпијски шампион Француска сутра од 18.15 у Кракову игра против Србије, утакмицу другог кола Групе А на Европском првенству у Пољској. У првом колу у петак Француска је победила Македонију са 30:23, а Србија је изгубила од Пољске са 28:29.

"Србија има младу екипу са много нових играча. Нема Момира (Илић) и Марка (Вујин), па је вероватно друга динамика у екипи. Србија игра добру одбрану. Момир Рнић добро игра, ту је и Петар Ненадић који има сјајну сезону у Берлину. По обичају имају добра крила, као и голмане. Може бити веома тешко. Немају шта да изгубе против нас. Знају да смо фаворити, тако да ће бити растерећени", рекао је Карабатић.

Најбољи рукометаш света Карабатић рекао је да је очекивао тешку утакмицу против Македоније.

"Прва утакмица је увек тешка на великим такмичењима, а Македонија игра добар рукомет, у шта смо се уверили у квалификацијама за Европско првенство. Имали смо проблема у првом полувремену, али нисмо изгубили главу. Играли смо паметно, на крају се одлепили и победили седам разлике, што не приказује реалан однос снага на терену", рекао је Карабатић.

Десно крило француске репрезентације Лук Абало рекао је да на Европском првенству нема лаких противника.

"Знам да је било неких промена у саставу, тако да је јако тешко оценити снагу српског тима. Биће тежак меч. Нема лаких противника, ово је Европско првенство. Свака екипа може направити нешто велико. Морамо да останемо концентрисани. Не размишљамо о освајању злата. Идемо утакмицу по утакмицу", рекао је Абало.

Коментари / 0

Оставите коментар