Тијанићев син пријети: "Убићу те, разбићу те!"

Против Стефана Тијанића (29), сина преминулог директора РТС-а Александра Тијанића, редовним путем биће поднета кривична пријава јер је Јовану Л. (44) претио смрћу.

Србија 16.01.2016 | 18:50
Тијанићев син пријети: "Убићу те, разбићу те!"

У изјави тужилаштву и полицији, Јован Л. је навео да је Стефан почео да му прети још у октобру 2014, и то због пролаза у подземној гаражи, а да је кулминација била протеклог викенда.

- Од прошлог петка до недеље, Јован је три пута пријављивао да му, у подземној гаражи, Стефан прети. Кулминација је била када му је, како је навео Јован, Стефан пред супругом и дететом претио „убићу те, разбићу те, дођи ако смеш”. На Јованово питање „зашто то ради”, Тијанић је одговорио „шта ме брига, може ми се”, наведено је у исказу - каже наш саговорник.

О претнајма је одмах обавештено и Треће основно тужилаштво.

„Аутомеханичар Јован Л. је у пријави навео да је Стефан Тијанић почео да му прети пре скоро годину и по дана, и то у подземним гаражама испод блока 30. Стефан наводно сматра да он има приоритет у проласку гаражом, иако није станар зграде, нити има гаражу ту. Јован је тада био са познаником, полицајцем, коме је требало да промени свећицу на аутомобилу.

Тијанић је хтео да аутомобилом пројури кроз гаражу, а како то није могао, Јовану је претио „дођи да те бијем, разбићу те”. Према наводима у пријави, реаговао је и полицајац и питао Стефана „шта то ради, да ли је дрогиран”. Стефан је Јовану рекао да има среће што је полицајац ту - каже саговорник „Блица” близак истрази.

Учестале претње су се, како је навео у изјави Јован Л., наставиле и наредних месеци, а Тијанић је у Блок 30 долазио више да би изазивао Јована Л. него у посету девојци.

Према наводима Јована Л., било је и сведока претњи које му је упутио Тијанић.

- Тијанић нема досије, није познат као проблематична особа, па пријава против њега иде у редовном поступку. Истовремено полицији је наређено да Тијанићу одузму три пиштоља, које има у легалном поседу, да којим случајем не би угрозио некога”, каже саговорник „Блица”.

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Србин

16.01.2016 18:29

Хапси Багру

ОДГОВОРИТЕ
Name

Киклоп

16.01.2016 19:31

Ја не могу да схватим да је Владе Дивац, Ханка Палдум, Тијаниц и остали успјесни у нецему. А одгојили таква створења за које се теско мозе реци људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даидза

16.01.2016 20:21

Бас због свога успјеха ниси имали времена да посвете својој дјеци и мисле да се љубав и одгој могу новцем купити

Name

Удри милицијооооо

17.01.2016 09:26

...Ста це нам такав народ! Набавицемо други,бољи! Хапси милицијо моја!...

ОДГОВОРИТЕ