Tijanićev sin prijeti: "Ubiću te, razbiću te!"

Protiv Stefana Tijanića (29), sina preminulog direktora RTS-a Aleksandra Tijanića, redovnim putem biće podneta krivična prijava jer je Jovanu L. (44) pretio smrću.

Srbija 16.01.2016 | 18:50
Tijanićev sin prijeti: "Ubiću te, razbiću te!"

U izjavi tužilaštvu i policiji, Jovan L. je naveo da je Stefan počeo da mu preti još u oktobru 2014, i to zbog prolaza u podzemnoj garaži, a da je kulminacija bila proteklog vikenda.

- Od prošlog petka do nedelje, Jovan je tri puta prijavljivao da mu, u podzemnoj garaži, Stefan preti. Kulminacija je bila kada mu je, kako je naveo Jovan, Stefan pred suprugom i detetom pretio „ubiću te, razbiću te, dođi ako smeš”. Na Jovanovo pitanje „zašto to radi”, Tijanić je odgovorio „šta me briga, može mi se”, navedeno je u iskazu - kaže naš sagovornik.

O pretnajma je odmah obavešteno i Treće osnovno tužilaštvo.

„Automehaničar Jovan L. je u prijavi naveo da je Stefan Tijanić počeo da mu preti pre skoro godinu i po dana, i to u podzemnim garažama ispod bloka 30. Stefan navodno smatra da on ima prioritet u prolasku garažom, iako nije stanar zgrade, niti ima garažu tu. Jovan je tada bio sa poznanikom, policajcem, kome je trebalo da promeni svećicu na automobilu.

Tijanić je hteo da automobilom projuri kroz garažu, a kako to nije mogao, Jovanu je pretio „dođi da te bijem, razbiću te”. Prema navodima u prijavi, reagovao je i policajac i pitao Stefana „šta to radi, da li je drogiran”. Stefan je Jovanu rekao da ima sreće što je policajac tu - kaže sagovornik „Blica” blizak istrazi.

Učestale pretnje su se, kako je naveo u izjavi Jovan L., nastavile i narednih meseci, a Tijanić je u Blok 30 dolazio više da bi izazivao Jovana L. nego u posetu devojci.

Prema navodima Jovana L., bilo je i svedoka pretnji koje mu je uputio Tijanić.

- Tijanić nema dosije, nije poznat kao problematična osoba, pa prijava protiv njega ide u redovnom postupku. Istovremeno policiji je naređeno da Tijaniću oduzmu tri pištolja, koje ima u legalnom posedu, da kojim slučajem ne bi ugrozio nekoga”, kaže sagovornik „Blica”.

Izvor: Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Srbin

16.01.2016 18:29

Hapsi Bagru

ODGOVORITE
Name

Kiklop

16.01.2016 19:31

Ja ne mogu da shvatim da je Vlade Divac, Hanka Paldum, Tijanic i ostali uspjesni u necemu. A odgojili takva stvorenja za koje se tesko moze reci ljudi.

ODGOVORITE
Name

Daidza

16.01.2016 20:21

Bas zbog svoga uspjeha nisi imali vremena da posvete svojoj djeci i misle da se ljubav i odgoj mogu novcem kupiti

Name

Udri milicijooooo

17.01.2016 09:26

...Sta ce nam takav narod! Nabavicemo drugi,bolji! Hapsi milicijo moja!...

ODGOVORITE