Томић: Новак се спрда са свима!

Бернард Томић сматра да се млађи играчи полако приближавају најбољим тенисерима света, али не и неприкосновеном броју један Новаку Ђоковићу.

Тенис 19.01.2016 | 09:00
Томић: Новак се спрда са свима!

"Да, Новакова форма и начин игре се најбоље могу описати као 'спрдња'. Невероватно је оно што чини, то је главни разлог зашто је тренутно први тенисер света. Када изађете на терен против њега помислите – 'Како да га победим?', а мислим да исто тако размишљају и Роџер и Рафа", каже Томић и додаје:

"Видели сте како је Рафа играо у финалу Дохе, био је то невероватан тенис за гледање, али сте по резултату могли да увидите колико Новак доминира нашим спортом", истиче контроверзни Аустралијанац.

Србин наредне недеље почиње поход на свој шести Аустралијан Опен, а укупно 11. Грен слем титулу.

"Мислим да он игра на другачијем нивоу, али за то постоје добрани разлози. Мислим да други играчи имају слабости и мане, али не и Новак. Нико други ми не пада на памет, он апсолутно заслужује место на ком се налази", закључио је Томић.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тако је бре

19.01.2016 08:08

Тако је Томицу..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

19.01.2016 08:09

Томићу ниси изабрао праву ријеч за Нолетову игру. Ноле је ГОСПОДИН и он се ни са једним противником не спрда, како ти кажеш.Новак Ђоковић је једноставно речено Краљ, Краљева у свијету тениса и желим му пуно здравља и успјеха у каријери.

ОДГОВОРИТЕ