Tomić: Novak se sprda sa svima!

Bernard Tomić smatra da se mlađi igrači polako približavaju najboljim teniserima sveta, ali ne i neprikosnovenom broju jedan Novaku Đokoviću.

Tenis 19.01.2016 | 09:00
Tomić: Novak se sprda sa svima!

"Da, Novakova forma i način igre se najbolje mogu opisati kao 'sprdnja'. Neverovatno je ono što čini, to je glavni razlog zašto je trenutno prvi teniser sveta. Kada izađete na teren protiv njega pomislite – 'Kako da ga pobedim?', a mislim da isto tako razmišljaju i Rodžer i Rafa", kaže Tomić i dodaje:

"Videli ste kako je Rafa igrao u finalu Dohe, bio je to neverovatan tenis za gledanje, ali ste po rezultatu mogli da uvidite koliko Novak dominira našim sportom", ističe kontroverzni Australijanac.

Srbin naredne nedelje počinje pohod na svoj šesti Australijan Open, a ukupno 11. Gren slem titulu.

"Mislim da on igra na drugačijem nivou, ali za to postoje dobrani razlozi. Mislim da drugi igrači imaju slabosti i mane, ali ne i Novak. Niko drugi mi ne pada na pamet, on apsolutno zaslužuje mesto na kom se nalazi", zaključio je Tomić.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Tako je bre

19.01.2016 08:08

Tako je Tomicu..

ODGOVORITE
Name

Bošnjak

19.01.2016 08:09

Tomiću nisi izabrao pravu riječ za Noletovu igru. Nole je GOSPODIN i on se ni sa jednim protivnikom ne sprda, kako ti kažeš.Novak Đoković je jednostavno rečeno Kralj, Kraljeva u svijetu tenisa i želim mu puno zdravlja i uspjeha u karijeri.

ODGOVORITE