ЛШ је на 12 бодова удаљености, али Хидинк је реалан...!

Челси се још бори за опстанак! Холанђанин не ствара непотребне илузије и најављује тешку борбу у наставку сезоне.

Фудбал 17.01.2016 | 10:00
ЛШ је на 12 бодова удаљености, али Хидинк је реалан...!

Челси није поражен на последњих пет мечева у Премијер лиги (две победе и три ремија), али никоме у клубу са Стамфорд Бриџа, а посебно не тренеру Гусу Хидинку, не пада на памет да кује неке нереалне планове.

Објективно гледано, 12 бодова заостатка за четвртопласираним Тотенхемом не делују тако недостижно, али искусни холандски стручњак напомиње да његов клуб још увек није решио борбу за голи живот.

"Сви бисмо наравно желели да се радујемо пласману на врх табеле, али то није реално, налазимо се на 12 бодова заостатка за Тотенхемом, али је исто тако и чињеница да смо шест бодова изнад линије испадања. Због тога морамо напорно да радимо и будемо врло концетрисани, јел се показало колико нам је штете донео примљени гол у 86. минуту против Вест Брома", рекао је Хидинк.

Следе два изузетно тешка меча са Евертоном и Арсеналом.

"Евертон је одличан на гостовањима, мислим да су у последњих 10 утакмица добили чак девет пута, а онда следи Арсенал... Морамо да освајамо бодове, јер не знамо шта ће други учинити, Премијер лига вас увек може изненадити", рекао је Хидинк.

Коментари / 0

Оставите коментар