LŠ je na 12 bodova udaljenosti, ali Hidink je realan...!

Čelsi se još bori za opstanak! Holanđanin ne stvara nepotrebne iluzije i najavljuje tešku borbu u nastavku sezone.

Fudbal 17.01.2016 | 10:00
LŠ je na 12 bodova udaljenosti, ali Hidink je realan...!

Čelsi nije poražen na poslednjih pet mečeva u Premijer ligi (dve pobede i tri remija), ali nikome u klubu sa Stamford Bridža, a posebno ne treneru Gusu Hidinku, ne pada na pamet da kuje neke nerealne planove.

Objektivno gledano, 12 bodova zaostatka za četvrtoplasiranim Totenhemom ne deluju tako nedostižno, ali iskusni holandski stručnjak napominje da njegov klub još uvek nije rešio borbu za goli život.

"Svi bismo naravno želeli da se radujemo plasmanu na vrh tabele, ali to nije realno, nalazimo se na 12 bodova zaostatka za Totenhemom, ali je isto tako i činjenica da smo šest bodova iznad linije ispadanja. Zbog toga moramo naporno da radimo i budemo vrlo koncetrisani, jel se pokazalo koliko nam je štete doneo primljeni gol u 86. minutu protiv Vest Broma", rekao je Hidink.

Slede dva izuzetno teška meča sa Evertonom i Arsenalom.

"Everton je odličan na gostovanjima, mislim da su u poslednjih 10 utakmica dobili čak devet puta, a onda sledi Arsenal... Moramo da osvajamo bodove, jer ne znamo šta će drugi učiniti, Premijer liga vas uvek može iznenaditi", rekao je Hidink.

Komentari / 0

Ostavite komentar