АО жреб: Јелена почиње од Херцог, Ана иде на Петерсон!

Наша најбоља тенисерка Јелена Јанковић играће против Полоне Херцог у првом колу Аустралијан опен који почиње у понедељак 18. јануара и трајаће до последњег дана овог месеца.

Тенис 15.01.2016 | 19:45
АО жреб: Јелена почиње од Херцог, Ана иде на Петерсон!

Јанковићева је постављена за 19. носитељку на првом Грен слем турниру сезоне, а у случају победе у првом колу играће против боље из дуела Лауре Зигмунд (Немачка) и Кики Бертенс (Холандија).

Ана Ивановић ће први меч на турниру играти против домаће тенисерке Тами Петерскон, која је добила специјалну позивницу како би учествовала на овом Грен слему. У случају да победи, наша тенисерка би се онда састала са бољом из дуела јоше једне Аустралијанке, Јармиле Волфе и квалификанткиње.

У трећем колу могућа противница Ани је Медисон Киз из Сједињених Америчких Држава, док би у случају успеха играла са Румунком Симоном Халеп.

Бојана Јовановски се налази у истој половини жреба са Аном и Јеленом, а она ће отворити турнир против Ализ Корне из Француске,а онда, уколико победи, чекао би је дуел са Симоном Халеп.

Александра Крунић ће на старту имати најтежег противника, Ежени Бушар из Канаде.

Шестострука освајачица Ози Опена, акутелна шампионка Американка Серена Вилијамс одбрану титуле почиње од Италијанке Камиле Ђорђи, Рускиња Марија Шарапова, четврта носитељка, креће од Нао Хибино из Јапана, а Симона Халеп из Румуније од квалификанткиње.

Прилику да се нађе на свом првом Грен слему и даље има Ивана Јоровић.

Коментари / 0

Оставите коментар