Срби их прославили, а они овако...!

Навијачи атинског Панатинаикоса још једном су показали какви су. Провокација на коју је Црвена звезда одговорила победом.

Кошарка 16.01.2016 | 11:40
Срби их прославили, а они овако...!

Жељко Обрадовић има статус божанства у Атини. Панатинаикос је најславније дане своје историје имао управо са њим на клупи, а много српских кошаркаша је носило и носи дрес овог клуба.

Међутим, навијачи Панатинаикоса још једном су показали да не поштују ни Обрадовића, али ни садашњег тренера Александра Ђорђевића, играче Мирослава Радуљицу, Огњена Кузмића, Владимира Јанковића, сина Бобана Јанковића, па и Сашу Павловића, који јесте из Црне Горе, али се декларише као Србин.

На трибини је поново, као и у неким ранијим приликама, била истакнута хрватска застава

Познате су везе навијача Панатинаикоса са навијачима загребачког Динама - Бад Блуе Боyс, па стога и не чуди нова провокација атинских "зелених" пред почетак меча против Црвене звезде Телеком у Евролиги.

Црвено-бели су им, међутим, покварили журку, па су брже-боље, спаковали ту и остале заставе...

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Делија

16.01.2016 10:54

Е моји Грци цим ви носате саховнице на утакмицама васег клуба то само говори о вама какви сте људи.Нисте ви никога тиме испровоцирали него сте само себе остамотили и пркосили васим играцима и тренеру Дјордјевицу.Брука те Грцки народ који и онако висе не зна ко му је пријатељ а ко непријатељ.Ми звједаси досли видјели,побиједили вас а вама та застава нека стоји за неке следеце утакмице.

ОДГОВОРИТЕ