Srbi ih proslavili, a oni ovako...!

Navijači atinskog Panatinaikosa još jednom su pokazali kakvi su. Provokacija na koju je Crvena zvezda odgovorila pobedom.

Košarka 16.01.2016 | 11:40
Srbi ih proslavili, a oni ovako...!

Željko Obradović ima status božanstva u Atini. Panatinaikos je najslavnije dane svoje istorije imao upravo sa njim na klupi, a mnogo srpskih košarkaša je nosilo i nosi dres ovog kluba.

Međutim, navijači Panatinaikosa još jednom su pokazali da ne poštuju ni Obradovića, ali ni sadašnjeg trenera Aleksandra Đorđevića, igrače Miroslava Raduljicu, Ognjena Kuzmića, Vladimira Jankovića, sina Bobana Jankovića, pa i Sašu Pavlovića, koji jeste iz Crne Gore, ali se deklariše kao Srbin.

Na tribini je ponovo, kao i u nekim ranijim prilikama, bila istaknuta hrvatska zastava

Poznate su veze navijača Panatinaikosa sa navijačima zagrebačkog Dinama - Bad Blue Boys, pa stoga i ne čudi nova provokacija atinskih "zelenih" pred početak meča protiv Crvene zvezde Telekom u Evroligi.

Crveno-beli su im, međutim, pokvarili žurku, pa su brže-bolje, spakovali tu i ostale zastave...

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Delija

16.01.2016 10:54

E moji Grci cim vi nosate sahovnice na utakmicama vaseg kluba to samo govori o vama kakvi ste ljudi.Niste vi nikoga time isprovocirali nego ste samo sebe ostamotili i prkosili vasim igracima i treneru Djordjevicu.Bruka te Grcki narod koji i onako vise ne zna ko mu je prijatelj a ko neprijatelj.Mi zvjedasi dosli vidjeli,pobijedili vas a vama ta zastava neka stoji za neke sledece utakmice.

ODGOVORITE