Митровић о Рунијевим критичарима: Лудаци, немају појма о фудбалу!

За успомену од великана енглеског фудбала - Вејнов дрес после ремија са Манчестер јунајтедом!

Фудбал 16.01.2016 | 11:20
Митровић о Рунијевим критичарима: Лудаци, немају појма о фудбалу!

Он је бивши, зрео је за старо гвожђе, треба га продати док још јешто вреди... Ко слуша коментаре по форумима и друштвеним мрежама помислио би да је Вејн Руни фудбалска незналица са две леве ноге. Колега из Њукасла Александар Митровић збуњен је због таквих коментара, па све критичаре капитена Манчестер јунајтеда назива лудацима.

Уосталом, да није било Рунија Јунајтед би претрпео пораз на Сент Џејмс Парку. Да није било Митровића у улози губитника нашао би се Њукасл. Чини се да обојица и те како имају право на мишљење.
"То су лудаци. Људи који не гледају фудбал", одмахује руком Митровић на констатације вечито незадовољних навијача.
"Ако се деси да не да гол на неколико утакмица то само значи да је цео тим подбацио, а кад је тако ни оњ не може да игра добро. Али ко гледа фудбал лако може да види шта он ради на терену. Како лако игра. И тако свих 90 минута. Имам утисак да може да игра још 10 сезона", додаје Митровић, очигледно опчињен Рунијевим квалитетима.

Није дакле случајност што је Рунијев дрес после узбудљивог ремија у 21. колу Премијер лиге завршио баш код Митровића.
"Други пут сам играо против њега, сада сам добио његов дрес. Било је невероватно. Он је легенда, толико је голова дао. Поносан сам и срећан што уопште могу да играм поред њега. Надам се да ћу једног дана бити као Вејн Руни. Можда ће тада неки млад играч бити поносан што игра против мене. То би било чудесно", закључио је Митровић.

Истинске величине ваља поштовати.

Коментари / 0

Оставите коментар