Mitrović o Runijevim kritičarima: Ludaci, nemaju pojma o fudbalu!

Za uspomenu od velikana engleskog fudbala - Vejnov dres posle remija sa Mančester junajtedom!

Fudbal 16.01.2016 | 11:20
Mitrović o Runijevim kritičarima: Ludaci, nemaju pojma o fudbalu!

On je bivši, zreo je za staro gvožđe, treba ga prodati dok još ješto vredi... Ko sluša komentare po forumima i društvenim mrežama pomislio bi da je Vejn Runi fudbalska neznalica sa dve leve noge. Kolega iz Njukasla Aleksandar Mitrović zbunjen je zbog takvih komentara, pa sve kritičare kapitena Mančester junajteda naziva ludacima.

Uostalom, da nije bilo Runija Junajted bi pretrpeo poraz na Sent Džejms Parku. Da nije bilo Mitrovića u ulozi gubitnika našao bi se Njukasl. Čini se da obojica i te kako imaju pravo na mišljenje.
"To su ludaci. Ljudi koji ne gledaju fudbal", odmahuje rukom Mitrović na konstatacije večito nezadovoljnih navijača.
"Ako se desi da ne da gol na nekoliko utakmica to samo znači da je ceo tim podbacio, a kad je tako ni onj ne može da igra dobro. Ali ko gleda fudbal lako može da vidi šta on radi na terenu. Kako lako igra. I tako svih 90 minuta. Imam utisak da može da igra još 10 sezona", dodaje Mitrović, očigledno opčinjen Runijevim kvalitetima.

Nije dakle slučajnost što je Runijev dres posle uzbudljivog remija u 21. kolu Premijer lige završio baš kod Mitrovića.
"Drugi put sam igrao protiv njega, sada sam dobio njegov dres. Bilo je neverovatno. On je legenda, toliko je golova dao. Ponosan sam i srećan što uopšte mogu da igram pored njega. Nadam se da ću jednog dana biti kao Vejn Runi. Možda će tada neki mlad igrač biti ponosan što igra protiv mene. To bi bilo čudesno", zaključio je Mitrović.

Istinske veličine valja poštovati.

Komentari / 0

Ostavite komentar