За Живковића неколико понуда, али ниједна није од ПСЖ-а!

Председник Партизана Иван Ћурковић је за Паризијен потврдио да најбољи играч црно-белих има неколико опција.

Фудбал 15.01.2016 | 08:40
За Живковића неколико понуда, али ниједна није од ПСЖ-а!

Многи хоће Андрију Живковића већ овог јануара, али међу њима није Пари Сен Жермен. Иако су француски медији пре неколико дана трвдили да је најбољи француски клуб заинтересован за Партизановог бисера, председник српског шампиона Иван Ћурковић тврди супротно.
„Примили смо неколико понуда за трансфер Живковића ове зиме, али ниједна није стигла од Пари Сен Жермена. Наш приоритет је да продужимо уговор са Живковићем. Видећемо шта ће бити...“, рекао је Ћурковић за француски Паризијен.

Ситуација око Живковића је једна од најзанимљивијих не само на српској, већ и на европској фудбалској пијаци ове зиме. Из Лероја Санеа из Шалкеа, Андрија Живковић је тинејџер о којем се највише прича у овом прелазном року. Заинетересовани су клубови из Шпаније, Португалије, Француске, Немачке, Енглеске... Сви су свесни какав капитал им стоји пред носом јер Живковић има још само шест месеци уговора са Партизаном, а црно-бели се не питају много око трансфера јер држе само 25 одсто његовог уговора захављујући недомаћинском пословању претходне управе.

Претходно је Борусија Дортмунд била на корак од довођења Живковића али је трансфер стопирао менаџер Пини Захави који жели да младог Србина одведе у Бенфику.

Коментари / 0

Оставите коментар