Za Živkovića nekoliko ponuda, ali nijedna nije od PSŽ-a!

Predsednik Partizana Ivan Ćurković je za Parizijen potvrdio da najbolji igrač crno-belih ima nekoliko opcija.

Fudbal 15.01.2016 | 08:40
Za Živkovića nekoliko ponuda, ali nijedna nije od PSŽ-a!

Mnogi hoće Andriju Živkovića već ovog januara, ali među njima nije Pari Sen Žermen. Iako su francuski mediji pre nekoliko dana trvdili da je najbolji francuski klub zainteresovan za Partizanovog bisera, predsednik srpskog šampiona Ivan Ćurković tvrdi suprotno.
„Primili smo nekoliko ponuda za transfer Živkovića ove zime, ali nijedna nije stigla od Pari Sen Žermena. Naš prioritet je da produžimo ugovor sa Živkovićem. Videćemo šta će biti...“, rekao je Ćurković za francuski Parizijen.

Situacija oko Živkovića je jedna od najzanimljivijih ne samo na srpskoj, već i na evropskoj fudbalskoj pijaci ove zime. Iz Leroja Sanea iz Šalkea, Andrija Živković je tinejdžer o kojem se najviše priča u ovom prelaznom roku. Zaineteresovani su klubovi iz Španije, Portugalije, Francuske, Nemačke, Engleske... Svi su svesni kakav kapital im stoji pred nosom jer Živković ima još samo šest meseci ugovora sa Partizanom, a crno-beli se ne pitaju mnogo oko transfera jer drže samo 25 odsto njegovog ugovora zahavljujući nedomaćinskom poslovanju prethodne uprave.

Prethodno je Borusija Dortmund bila na korak od dovođenja Živkovića ali je transfer stopirao menadžer Pini Zahavi koji želi da mladog Srbina odvede u Benfiku.

Komentari / 0

Ostavite komentar