Звезди ултиматум из Бордоа: Дајте нам Вулета у наредних 48 сати!

Француски клуб жели да у експресном року финишира трансфер суперталентованог штопера.

Фудбал 15.01.2016 | 08:00
Звезди ултиматум из Бордоа: Дајте нам Вулета у наредних 48 сати!

Звезда упорно одбија, а Бордо још упорније стеже обруч око младог штопера Вукашина Јовановића! Црвено-бели су одбили две понуде за златног Орлића, али Жирондинци су појачали офанзиву уверени да ће на крају да „сломе врат“ челницима српског шампиона.

Тренер француског клуба Вини Сањол је на тешким мукама. Прва опција на позицији штопера Бразилац Пабло је поврђен, Палоис је суспендован, а Африканац Ламин Сане који има сличне карактеристике као Вукашин Јовановић (може да игра и на позицији задњег везног) продат је Астон Вили. Некада сјајни бек у Вукашину Јовановићу види спас, па је отуда утицао на представнике клуба да Црвеној звезди понуде 2.400.000 евра и 20 посто од наредне продаје.

Звезда је одбила, али преговори су настављени.
„Контакти између Бордоа и Црвене звезде су поново обновљени. Проблем представља чињеница да се француском клубу жури, јер имају великих проблема у одбрани. Они жwеле да се у наредних 48 сати заврши трансфер. Видећемо шта ће на крају да буде“, рекао је за МОЗЗАРТ Спорт менаџер младог репрезентативца Раде Ћалдовић.

Звезда је прошлог петка добила прелиминарну понуду од Бордоа. Касније је франуцки клуб појачао цифру, али то није омекшало челнике Црвене звезде. Долазак штопера ТОП класе отворио би врата Бордоа Вукашину Јовановићу.

Коментари / 0

Оставите коментар