Zvezdi ultimatum iz Bordoa: Dajte nam Vuleta u narednih 48 sati!

Francuski klub želi da u ekspresnom roku finišira transfer supertalentovanog štopera.

Fudbal 15.01.2016 | 08:00
Zvezdi ultimatum iz Bordoa: Dajte nam Vuleta u narednih 48 sati!

Zvezda uporno odbija, a Bordo još upornije steže obruč oko mladog štopera Vukašina Jovanovića! Crveno-beli su odbili dve ponude za zlatnog Orlića, ali Žirondinci su pojačali ofanzivu uvereni da će na kraju da „slome vrat“ čelnicima srpskog šampiona.

Trener francuskog kluba Vini Sanjol je na teškim mukama. Prva opcija na poziciji štopera Brazilac Pablo je povrđen, Palois je suspendovan, a Afrikanac Lamin Sane koji ima slične karakteristike kao Vukašin Jovanović (može da igra i na poziciji zadnjeg veznog) prodat je Aston Vili. Nekada sjajni bek u Vukašinu Jovanoviću vidi spas, pa je otuda uticao na predstavnike kluba da Crvenoj zvezdi ponude 2.400.000 evra i 20 posto od naredne prodaje.

Zvezda je odbila, ali pregovori su nastavljeni.
„Kontakti između Bordoa i Crvene zvezde su ponovo obnovljeni. Problem predstavlja činjenica da se francuskom klubu žuri, jer imaju velikih problema u odbrani. Oni žwele da se u narednih 48 sati završi transfer. Videćemo šta će na kraju da bude“, rekao je za MOZZART Sport menadžer mladog reprezentativca Rade Ćaldović.

Zvezda je prošlog petka dobila preliminarnu ponudu od Bordoa. Kasnije je franucki klub pojačao cifru, ali to nije omekšalo čelnike Crvene zvezde. Dolazak štopera TOP klase otvorio bi vrata Bordoa Vukašinu Jovanoviću.

Komentari / 0

Ostavite komentar