Шапоњић и Јовић јесу млади, али ће Бенфика много да заради!

Друловићев помоћник из Партизана, Луис Диого Кампуш, говорио за португалски Радио Ренесанса о талентованим фудбалерима београдских вечитих ривала.

Фудбал 15.01.2016 | 22:15
Шапоњић и Јовић јесу млади, али ће Бенфика много да заради!

Био је Луис Диого Кампуш помоћник Љубинка Друловића на клупи Партизана и имао је прилику из прве руке да се упозна са квалитетима младих фудбалера не само у екипи црно-белих, вец и из других тимова Суперлиге. С обзиром на то да је Иван Шапоњић већ обукао дрес Бенфике, а да је Лука Јовић на мети Орлова као и Спортинга из Лисабона, португалски Радио Ренесанса угостио је Диога и поставио питања о младим талентима српског фудбала.

"Упркос својој младости, они су у стању да се брзо прилагоде Бенфици и у будућности Орлови могу на њима много да зараде. Бенфика би требало да их искористи и укључи их у тим. Сматрам да би требало да заиграју прво за Бенфику Б и да би тако јако брзо напредовали до првог тима", рекао је Диого.

Португалац сматра да је Шапоњић велика нада Орлова и да је веома професионалан с обзиром на године.

"Иван је огроман потенцијал. Постаће још и бољи, има харизму која ће му помоћи да се уклопи у клуб као што је Бенфика. Мора још много да расте, али већ сада показује знаке велике зрелости с обзиром на то колико година има. Могао би брзо да се нађе у првом тиму. Веома је јак играч, није превише мобилан. Индивидуално, изузетно је професионалан. Јако добар избор Бенфике", закључио је Друловићев помоћник.

Коментари / 0

Оставите коментар