Šaponjić i Jović jesu mladi, ali će Benfika mnogo da zaradi!

Drulovićev pomoćnik iz Partizana, Luis Diogo Kampuš, govorio za portugalski Radio Renesansa o talentovanim fudbalerima beogradskih večitih rivala.

Fudbal 15.01.2016 | 22:15
Šaponjić i Jović jesu mladi, ali će Benfika mnogo da zaradi!

Bio je Luis Diogo Kampuš pomoćnik Ljubinka Drulovića na klupi Partizana i imao je priliku iz prve ruke da se upozna sa kvalitetima mladih fudbalera ne samo u ekipi crno-belih, vec i iz drugih timova Superlige. S obzirom na to da je Ivan Šaponjić već obukao dres Benfike, a da je Luka Jović na meti Orlova kao i Sportinga iz Lisabona, portugalski Radio Renesansa ugostio je Dioga i postavio pitanja o mladim talentima srpskog fudbala.

"Uprkos svojoj mladosti, oni su u stanju da se brzo prilagode Benfici i u budućnosti Orlovi mogu na njima mnogo da zarade. Benfika bi trebalo da ih iskoristi i uključi ih u tim. Smatram da bi trebalo da zaigraju prvo za Benfiku B i da bi tako jako brzo napredovali do prvog tima", rekao je Diogo.

Portugalac smatra da je Šaponjić velika nada Orlova i da je veoma profesionalan s obzirom na godine.

"Ivan je ogroman potencijal. Postaće još i bolji, ima harizmu koja će mu pomoći da se uklopi u klub kao što je Benfika. Mora još mnogo da raste, ali već sada pokazuje znake velike zrelosti s obzirom na to koliko godina ima. Mogao bi brzo da se nađe u prvom timu. Veoma je jak igrač, nije previše mobilan. Individualno, izuzetno je profesionalan. Jako dobar izbor Benfike", zaključio je Drulovićev pomoćnik.

Komentari / 0

Ostavite komentar