Вуле: Да се не лажемо, сви ми радимо због новца, али није све у томе!

Звездин дефанзивац и члан "златних орлића" Вукашин Јовановић не бежи од теме "Бордо је заинтересован да га ангажује", али истиче да су му мисли потпуно окренуте фудбалским обавезама у црвено-белом табору.

Фудбал 19.01.2016 | 22:00
Вуле: Да се не лажемо, сви ми радимо због новца, али није све у томе!

"Тренутно не размишљам о понуди Бордоа, само о припремама Звезде. Препустио сам то задуженима за такве ствари, Црвеној звезди и мом агенту. Ја сам ту за терен, они су ту за ствари ван терена. Ако останем бићу шампион, ако тамо одем... знате сви шта. Свакако ћу бити задовољан. Али, опет кажем, видећемо. Шта год да се деси биће, сигурно, најбоље", рекао је Јовановић пред одлазак са Звездом на припреме у Словенију.

Јовановић је нагласио да новац не сме да има пресудну ствар у каријери једног фудбалера.

"Пријају речи неких људи у клубу који ме виде као окосницу тима за Лигу шампиона, хвала им на томе. Мислим да је то захвалница за добре јесење партије. Али, ја мислим да могу још боље. Треба још да напредујем, ем сам млад, ем је на мој позицији доста важно искуство. Мени је много значило јесење искуство, надам се да ћу, ако останем у Звезди, да наставим да напредујем. Мени је битан мој фудбалски напредак, не толико егзистенција. Најбитнији је развојни пут, да направим каријеру. Да се не лажемо, сви ми радимо због новца, али није све у томе. Ја желим да бирам праве кораке. Биће како буде", рекао је Јовановић.

Он је, међутим, истакао да му се Бордо - свиђа.

"Свиђа ми се фудбалска прича Бордоа, не само тај финансијски део. Чуо сам се и са (Миланом) Гајићем (такође "златним орлићем", чланом поменутог француског клуба), све најбоље ми је рекао о Бордоу, клубу и граду. Чак ме звао да дођем да славимо српску Нову годину тамо, али није било реално да дођем", закључио је "Вуле" уз осмех.

Коментари / 0

Оставите коментар