Vule: Da se ne lažemo, svi mi radimo zbog novca, ali nije sve u tome!

Zvezdin defanzivac i član "zlatnih orlića" Vukašin Jovanović ne beži od teme "Bordo je zainteresovan da ga angažuje", ali ističe da su mu misli potpuno okrenute fudbalskim obavezama u crveno-belom taboru.

Fudbal 19.01.2016 | 22:00
Vule: Da se ne lažemo, svi mi radimo zbog novca, ali nije sve u tome!

"Trenutno ne razmišljam o ponudi Bordoa, samo o pripremama Zvezde. Prepustio sam to zaduženima za takve stvari, Crvenoj zvezdi i mom agentu. Ja sam tu za teren, oni su tu za stvari van terena. Ako ostanem biću šampion, ako tamo odem... znate svi šta. Svakako ću biti zadovoljan. Ali, opet kažem, videćemo. Šta god da se desi biće, sigurno, najbolje", rekao je Jovanović pred odlazak sa Zvezdom na pripreme u Sloveniju.

Jovanović je naglasio da novac ne sme da ima presudnu stvar u karijeri jednog fudbalera.

"Prijaju reči nekih ljudi u klubu koji me vide kao okosnicu tima za Ligu šampiona, hvala im na tome. Mislim da je to zahvalnica za dobre jesenje partije. Ali, ja mislim da mogu još bolje. Treba još da napredujem, em sam mlad, em je na moj poziciji dosta važno iskustvo. Meni je mnogo značilo jesenje iskustvo, nadam se da ću, ako ostanem u Zvezdi, da nastavim da napredujem. Meni je bitan moj fudbalski napredak, ne toliko egzistencija. Najbitniji je razvojni put, da napravim karijeru. Da se ne lažemo, svi mi radimo zbog novca, ali nije sve u tome. Ja želim da biram prave korake. Biće kako bude", rekao je Jovanović.

On je, međutim, istakao da mu se Bordo - sviđa.

"Sviđa mi se fudbalska priča Bordoa, ne samo taj finansijski deo. Čuo sam se i sa (Milanom) Gajićem (takođe "zlatnim orlićem", članom pomenutog francuskog kluba), sve najbolje mi je rekao o Bordou, klubu i gradu. Čak me zvao da dođem da slavimo srpsku Novu godinu tamo, ali nije bilo realno da dođem", zaključio je "Vule" uz osmeh.

Komentari / 0

Ostavite komentar