Олимпијска шампионка ухапшена због напада на оца!

Олимпијска шампионка у супервелеслалому из Нагана, Пикабо Стрит, ухапшена је због напада на свог оца који се десио у децембру.

Остали спортови 15.01.2016 | 13:40
Олимпијска шампионка ухапшена због напада на оца!

Стритова је полицији рекла да је закључала свог 76-годишњег оца у Парк Ситију, у Јути, пошто га је претходно гурнула низ степенице.

Према њеним наводима, њен отац Роланд ју је повукао за косу тог 23. децембра, а све се десило пред њено троје деце.

Отац некадашње америчке скијашице рекао је да се његова ћерка наљутила када је аутомобилом ударио у кућу, а када су ушли унутра дошло је до физичког сукоба.

44-годишња скијашица је потом ухапшена, али је пуштена на слободу пошто је платила кауцију. Две недеље касније је оптужена за породично насиље по три тачке оптужнице, а Стритова је истала да је то била приватна ствар и да се не тиче никога другог.

Стритова је највећи успех каријере остварила у Нагану 1998. године, када је освојила злато у супервелеслалому. Четири године раније је освојила сребро у спусту на Играма у Лилехамеру, а учествовала је и на Играма у Солт Лејк Ситију 2002.

Била је прва Американка која је освојила мали Кристални глобус у спусту 1995. године, а титулу је одбранила годину дана касније. Уписала је укупно девет победа у тој дисциплини у Светском купу.

Коментари / 0

Оставите коментар