Блан рекао Каванију да може да иде!

Да ли је време за Арсенал?! Или Јунајтед, Челси, Јувентус...

Фудбал 15.01.2016 | 11:20
Блан рекао Каванију да може да иде!

Тренер Пари Сен Жермена Лоран Блан наговестио је да Единсон Кавани може да напусти клуб.

Изјава француског стручњака појавила се у истом дану када је шпански Мундо Депортиво објавио да је Арсенал спреман да обнови интересовање за сјајног Матадора, који је недавно изразио незадовољство статусом у Паризу.

Уругвајац је незадовољан тренутном улогом у тиму Светаца, што је наговестио и у разговору са клупским челницима којима је, како наводе медији, рекао “или Златан или ја”.

Лоран Блан жели да га задржи, али истовремено каже да разуме Каванијеву жељу за одласком.
“Постоји проблем са Каванијевим понашањем и мој посао је да мислим о добробити тима као целине. Одржао сам састанак са стручним штабом, а међу многим проблемима разговарали смо и о Каванијевим притужбама. Индивидуалне жеље појединаца могу да угрозе функционисање остатка тима. Верујем да може да постигне још пуно голова за ПСЖ, али разумем и ако одлучи да размотри све могућности у наставку каријере”, поручио је Блан.

Дакле, Уругвајац је добио сигнал да може да напусти Париз, што већ неколико прелазних рокова стрпљиво чекају Арсенал, Челси и Манчестер Јунајтед.

И Јувентус повремено провејава као клуб из Серије А који би га поново радо видео у Калчу, али је јасно да ће сваки од поменутих клубова морати да понуди минимум 40.000.000 евра, ако не и више, за фудбалера који има уговор са Свецима чак до јуна 2018. године.

Коментари / 0

Оставите коментар