Blan rekao Kavaniju da može da ide!

Da li je vreme za Arsenal?! Ili Junajted, Čelsi, Juventus...

Fudbal 15.01.2016 | 11:20
Blan rekao Kavaniju da može da ide!

Trener Pari Sen Žermena Loran Blan nagovestio je da Edinson Kavani može da napusti klub.

Izjava francuskog stručnjaka pojavila se u istom danu kada je španski Mundo Deportivo objavio da je Arsenal spreman da obnovi interesovanje za sjajnog Matadora, koji je nedavno izrazio nezadovoljstvo statusom u Parizu.

Urugvajac je nezadovoljan trenutnom ulogom u timu Svetaca, što je nagovestio i u razgovoru sa klupskim čelnicima kojima je, kako navode mediji, rekao “ili Zlatan ili ja”.

Loran Blan želi da ga zadrži, ali istovremeno kaže da razume Kavanijevu želju za odlaskom.
“Postoji problem sa Kavanijevim ponašanjem i moj posao je da mislim o dobrobiti tima kao celine. Održao sam sastanak sa stručnim štabom, a među mnogim problemima razgovarali smo i o Kavanijevim pritužbama. Individualne želje pojedinaca mogu da ugroze funkcionisanje ostatka tima. Verujem da može da postigne još puno golova za PSŽ, ali razumem i ako odluči da razmotri sve mogućnosti u nastavku karijere”, poručio je Blan.

Dakle, Urugvajac je dobio signal da može da napusti Pariz, što već nekoliko prelaznih rokova strpljivo čekaju Arsenal, Čelsi i Mančester Junajted.

I Juventus povremeno provejava kao klub iz Serije A koji bi ga ponovo rado video u Kalču, ali je jasno da će svaki od pomenutih klubova morati da ponudi minimum 40.000.000 evra, ako ne i više, za fudbalera koji ima ugovor sa Svecima čak do juna 2018. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar