''ГАЛАКТИКОСИ 3''! Зидан почиње са Погбом...

Барселона је већ у предности због тога што је практично од прошлог лета у контакту са менаџером француског везисте, Мином Рајолом, али...

Фудбал 15.01.2016 | 23:00
''ГАЛАКТИКОСИ 3''! Зидан почиње са Погбом...

Долазак Зинедина Зидана на клупу мадридског Реала пробудио је најискренију емоцију код армије навијача и најавио долазак неких бољих времена у најтрофејнијем клубу света. Ангажман играчке легенде и ванвременске иконе код управе Краљевског клуба изнедрила је велику идеју, која ће у наредним месецима покренути једну нову лавину познату као - Галактикоси! Трећи чин. А главни лик у новој ери биће - Пол Погба!

Темеље идеологије које су почетком 21. века поставили Зидан, Луиш Фиго, Дејвид Бекам и Роналдо, а нешто касније учврстили Кристијано Роналдо, Карим Бензема и Кака у наследство добиће најтраженији везиста света, који је представљен као прва и највећа жеља Реаловог шефа струке!

Због тога престижни мадридски лист Ас, који је пословично добро упознат са дешавањима на краљевском двору, најављује највећи рат који је фудбалски свет видео. На једној страни Барселона, на другој Реал из Мадрида.

Барселона је, практично, већ у предности у односу на најљућег ривала због тога што је од прошлог лета у сталном контакту са менаџером француског везисте, Мином Рајолом. Спортски директор Барселоне Ариједо Браида се прошлог лета састао са првим оперативцем Јувентуса Бепеом Маротом, на вечери на којој се расправљала могућност да се Погба у један од највећих клубова на планети али... Каталонски гигант је после склапања чувеног МСН трилинга Меси - Суарез - Нејмар остао ускраћен за астрономска финансијска средства којим би могао да задовољи апетите Старе даме, а управо је то један од адута којим ће Реал покушати да Барси упропасти велики посао.

Јер, Јувентус ће на име трансфера тражити минимум 100.000.000 евра. Барселона је нудила 80.000.000 европских новчаница, што италијанском шампиону није пробудило ни промил пажње. А како Ас тврди, Реал је спреман да плати 110.000.000 евра и годишњу плату од чак 12.000.000 евра и на тај начин обезбеди први потпис у новој ери Галактикоса. Погба у Јувентусу тренутно добија 4.000.000 евра по сезони.

Исти лист открио је и један врло занимљив детаљ са недавне свечане церемоније из Цириха, поводом доделе Златне лопте за најбољег играча планете. Наиме, Погба је новинарима дао изјаву да би било остварење сна да заигра са Месијем у тиму, а притом се цело вече није одвајао од Реаловог капитена, Серхија Рамоса.

Не треба заборавити ни да је Зинедин Зидан Погбин идол из детињства и да је Зизуов утицај на игру француског мајстора и највеће Јувентусово благо. Зидан је већ разговарао са Флорентином Перезом, представио му свој план и као носиоца једне нове генерације поставио управо Погбу. А моменат који би могао да буде преломан у реализацији потенцијално најскупљег трансфера у историји фудбала биће предстојеће Европско првенство у Француској. Ако Зидан буде искористио свој утицај на прави начин, већ у домовини могао би да падне и најважнији договор за будућност.

А ако се то догоди, следећи је - Еден Азар...

Коментари / 0

Оставите коментар