Стефан Бабовић раскида са Партизаном?!

Иван Томић је пресекао, заменик капитена неизвестан и за почетак припрема.

Фудбал 13.01.2016 | 19:20
Стефан Бабовић раскида са Партизаном?!

Крај трећег мандата Стефана Бабовића у Партизану. После само годину дана, заменик капитена напустиће црно-беле и постати слободан играч. Сарадња са искусним везистом биће раскинута споразумно, потврђено је у клубу из Хумске 1.

Иза ове одлуке стоји нови шеф стручног штаба Иван Томић, који је људима из Партизана отворено саопштио да у његовој визији тима нема места за Бабовића и да би он требало да потражи нову средину. У овом тренутку нема наговештаја где би Стефан могао да настави каријеру, иако се пред крај 2015. као његова потенцијална дестинација помињало Сарајево, али је он то брзо демантовао.

Постоје и наговештаји да се Стефан Бабовић неће појавити на прозивци фудбалера Партизана, заказаној за четвртак у десет часова у Спортском центру Телеоптик. У сваком случају, црно-бели траже новог организатора игре, први пик је Мирко Иванић, међутим, уколико капитен Војводине не изговори судбоносно „да“, избор спортског директора Ивице Илијева и тренера Ивана Томића биће Сејдуба Сума из Слована.

Ако се изузме Бабовић, тренеру Иван Томић би на првом тренингу требало да се јаве сви играчи са прошлогодишњег списка, појачани новајлијама Бојаном Шарановим, Марко Јовановићем, Немањом Михајловићем и Евертоном Луизом, ако и петорицом талената из млађих категорија: Јованом Нишићем, Страхињом Бошњаком, Вељком Бирманчевићем, Ђорђем Јовановићем и Душаном Влаховићем.

До поласка на Кипар, 26. јануара, Иван Томић ће скратити списак кандидата за први тим.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Алија Сиротановић

14.01.2016 07:35

Хвала богу да неко истера овог ретарда

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

14.01.2016 10:35

Ниста љепше нисам могао чути,иди несрећо и да бог да јео златним кашикама.