Stefan Babović raskida sa Partizanom?!

Ivan Tomić je presekao, zamenik kapitena neizvestan i za početak priprema.

Fudbal 13.01.2016 | 19:20
Stefan Babović raskida sa Partizanom?!

Kraj trećeg mandata Stefana Babovića u Partizanu. Posle samo godinu dana, zamenik kapitena napustiće crno-bele i postati slobodan igrač. Saradnja sa iskusnim vezistom biće raskinuta sporazumno, potvrđeno je u klubu iz Humske 1.

Iza ove odluke stoji novi šef stručnog štaba Ivan Tomić, koji je ljudima iz Partizana otvoreno saopštio da u njegovoj viziji tima nema mesta za Babovića i da bi on trebalo da potraži novu sredinu. U ovom trenutku nema nagoveštaja gde bi Stefan mogao da nastavi karijeru, iako se pred kraj 2015. kao njegova potencijalna destinacija pominjalo Sarajevo, ali je on to brzo demantovao.

Postoje i nagoveštaji da se Stefan Babović neće pojaviti na prozivci fudbalera Partizana, zakazanoj za četvrtak u deset časova u Sportskom centru Teleoptik. U svakom slučaju, crno-beli traže novog organizatora igre, prvi pik je Mirko Ivanić, međutim, ukoliko kapiten Vojvodine ne izgovori sudbonosno „da“, izbor sportskog direktora Ivice Ilijeva i trenera Ivana Tomića biće Sejduba Suma iz Slovana.

Ako se izuzme Babović, treneru Ivan Tomić bi na prvom treningu trebalo da se jave svi igrači sa prošlogodišnjeg spiska, pojačani novajlijama Bojanom Šaranovim, Marko Jovanovićem, Nemanjom Mihajlovićem i Evertonom Luizom, ako i petoricom talenata iz mlađih kategorija: Jovanom Nišićem, Strahinjom Bošnjakom, Veljkom Birmančevićem, Đorđem Jovanovićem i Dušanom Vlahovićem.

Do polaska na Kipar, 26. januara, Ivan Tomić će skratiti spisak kandidata za prvi tim.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Alija Sirotanović

14.01.2016 07:35

Hvala bogu da neko istera ovog retarda

ODGOVORITE
Name

pop

14.01.2016 10:35

Nista ljepše nisam mogao čuti,idi nesrećo i da bog da jeo zlatnim kašikama.