Ђенова сад размишља да прода Лазовића!

Поједини италијански медији јављају да је Србин међу играчима који би могли још овог јануара да напусте клуб са Луђи Ферариса.

Фудбал 15.01.2016 | 09:20
Ђенова сад размишља да прода Лазовића!

Судбина Дарка Лазовића у Ђенови потпуно је неизвесна! Екипа тренера Ђанпјера Гасперинија остварила је победу на гостовању Аталанти (2:0) протеклог викенда, међутим, бивши фудбалер Црвене звезде поново није добио шансу да заигра, иако је у поразу од Сампдорије пружио више него солидну партију.

Поједини италијански медији почели су да спекулишу кога ће се Гасперини одрећи током зимског прелазног рока, а међу кандидатима су још Гакпе и Капел. Горан Пандев наводно је сигуран на тој листи за одстрел. У истом тексту наводи се да Ђенова и даље покушава да приволи Јувентус да јој уступи на позајмицу Данијелеа Руганија.

Дарко Лазовић играо је 11 утакмица ове сезоне и није успео да се упише у листу стрелаца. Он је шест пута био стартер и пет пута је улазио са клупе. За сада нема информација где би српски интернационалац могао да настави каријеру уколико га се Ђенова одрекне...

Коментари / 0

Оставите коментар