Đenova sad razmišlja da proda Lazovića!

Pojedini italijanski mediji javljaju da je Srbin među igračima koji bi mogli još ovog januara da napuste klub sa Luđi Ferarisa.

Fudbal 15.01.2016 | 09:20
Đenova sad razmišlja da proda Lazovića!

Sudbina Darka Lazovića u Đenovi potpuno je neizvesna! Ekipa trenera Đanpjera Gasperinija ostvarila je pobedu na gostovanju Atalanti (2:0) proteklog vikenda, međutim, bivši fudbaler Crvene zvezde ponovo nije dobio šansu da zaigra, iako je u porazu od Sampdorije pružio više nego solidnu partiju.

Pojedini italijanski mediji počeli su da spekulišu koga će se Gasperini odreći tokom zimskog prelaznog roka, a među kandidatima su još Gakpe i Kapel. Goran Pandev navodno je siguran na toj listi za odstrel. U istom tekstu navodi se da Đenova i dalje pokušava da privoli Juventus da joj ustupi na pozajmicu Danijelea Ruganija.

Darko Lazović igrao je 11 utakmica ove sezone i nije uspeo da se upiše u listu strelaca. On je šest puta bio starter i pet puta je ulazio sa klupe. Za sada nema informacija gde bi srpski internacionalac mogao da nastavi karijeru ukoliko ga se Đenova odrekne...

Komentari / 0

Ostavite komentar