Рамадани понудио Марковића Фјорентини!

Расте температура у Фиренци! Остаје само да се види на који начин би био остварен овај трансфер, с обзиром да је српски репрезентативац тренутно на позајмици у Фенербахчеу уз опцију куповине на крају сезоне.

Фудбал 14.01.2016 | 22:40
Рамадани понудио Марковића Фјорентини!

Када је у току прелазни рок у Фиренци не постоји ни дан мира, а данас је осванула нова бомбастична вест на Артемио Франкију. Познати менаџер Фали Рамадани челницима Виоле понудио је српског репрезентативца Лазара Марковића.

Засад није познато како би се извео овај трансфер, с обзиром да је Марковић у овом тренутку позајмљен Фенербахчеу од стране Ливерпула, уз опцију откупа на крају сезоне. Једна од могућности је да великан из Истанбула већ у овом тренутку раскине сарадњу са играчем који прво није успео да се наметне не Енфилду, док је у дресу Фенера добио нешто већу шансу, али ни ту минутажа није превише задовољавајућа.

Челници Фјорентине протеклих дана су покушали да пронађу заједничку реч са Миланом око Ел Шаравија, за којег је озбиљно загризла и Рома, па се долазак Марковића појавио као нова опција од менаџера коме у Фиренци изузетно верују.

Било како било, Марковић још увек важи за једног од најперспективнијих крилних играча у Европи, а одлазак у Фиренцу би могао то још једном и да потврди.

Коментари / 0

Оставите коментар