Ramadani ponudio Markovića Fjorentini!

Raste temperatura u Firenci! Ostaje samo da se vidi na koji način bi bio ostvaren ovaj transfer, s obzirom da je srpski reprezentativac trenutno na pozajmici u Fenerbahčeu uz opciju kupovine na kraju sezone.

Fudbal 14.01.2016 | 22:40
Ramadani ponudio Markovića Fjorentini!

Kada je u toku prelazni rok u Firenci ne postoji ni dan mira, a danas je osvanula nova bombastična vest na Artemio Frankiju. Poznati menadžer Fali Ramadani čelnicima Viole ponudio je srpskog reprezentativca Lazara Markovića.

Zasad nije poznato kako bi se izveo ovaj transfer, s obzirom da je Marković u ovom trenutku pozajmljen Fenerbahčeu od strane Liverpula, uz opciju otkupa na kraju sezone. Jedna od mogućnosti je da velikan iz Istanbula već u ovom trenutku raskine saradnju sa igračem koji prvo nije uspeo da se nametne ne Enfildu, dok je u dresu Fenera dobio nešto veću šansu, ali ni tu minutaža nije previše zadovoljavajuća.

Čelnici Fjorentine proteklih dana su pokušali da pronađu zajedničku reč sa Milanom oko El Šaravija, za kojeg je ozbiljno zagrizla i Roma, pa se dolazak Markovića pojavio kao nova opcija od menadžera kome u Firenci izuzetno veruju.

Bilo kako bilo, Marković još uvek važi za jednog od najperspektivnijih krilnih igrača u Evropi, a odlazak u Firencu bi mogao to još jednom i da potvrdi.

Komentari / 0

Ostavite komentar