Павловић опет ратује са Звездом!

Емоције су сада другачије, али жеља је иста! "Чињеница да су још без победе не сме да нас завара, поготово ако се присетимо да су у Истанбулу били надохват победе. Сетите се како су "узлетели" током прве фазе", поручио један од најбољих кошаркаша Панатинаикоса уочи меча са црвено-белима.

Кошарка 14.01.2016 | 11:40
Павловић опет ратује са Звездом!

Александар Павловић водио је ратове са Црвеном звездом сезону и по док је носио дрес Партизана, а ево и када је напустио Србију поново ће укрстити копља са црвено-белима. Као један од најбољих играча Панатинаикоса он ће бити велика претња момцима Дејана Радоњића. Баш као што је било од фебруара 2014. па све до краја прошле сезоне. За то време одиграо је "безброј" утакмица против Звезде...
"Улоге су сада другачије, или је бар моја. И емоције су другачије. Али, мотив и жеља се не мењају, а то је победа, не само против Црвене звезде, него против било кога", изјавио је за Вечерње новости Павловић.

Што се тиче самог противника...
"Обновили су значајно играчки кадар, али колико сам могао да приметим, задржали су систем који даје резултате. Пласманом у Топ 16 направили су велики успех. Међутим, као осталих 15 учесника, сигурно не желе ту да стану, већ хоће корак даље. Чињеница да су још без победе не сме да нас завара, поготово ако се присетимо да су у Истанбулу били надохват победе. Сетите се како су 'узлетели' током прве фазе... Када се многима чинило да су на прагу елиминације, победама над Бајерном, Реалом, Химкијем, па опет минхенским тимом дошли су до Топ 16 где нема лаких противника, нити лаких утакмица, па тако неће бити ни сада".

Павловић каже да још није најјасније докле ПАО може у Евролиги, али обавеза да се тежи највишим циљевима уобичајена је у таквом клубу.
"Требало је време да се упознамо међусобно, уклопимо као тимска целина, у шта осим самих играча, јер заиста играм са сјајним особама, велике заслуге припадају стручном штабу на челу са Сашом Ђорђевићем. Уз неспорно знање поседује и невероватан победнички вирус, којим нас је "заразио". Верујемо у себе и корачамо у жељеном смеру".

Времена нема баш увек на претек, али нађе Саша Павловић простора да се информише о Партизану и актуелним догађањима у табору црно-белих...
"Жао ми је Пере Божића. Био је ту у најтежем тренутку. Очигледно није могло боље. Драго ми је што је дошао Џиле, несумњиво најбоље решење у овом моменту. Не морам да га хвалим, сјајан је тренер. Већ на првом мечу су се препознали 'отисци' његовог рада. Наравно, постоје још слабости које треба да се исправе. Па не може се ништа ништа преко ноћи. Али обећавајући је скок морала, жеље играча", поручио је на крају у разговору за Новости Александар Павловић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Последњи кинески цар

14.01.2016 15:55

Тај цовјек нема ста да ратује са Звездом ,нити је Звездин ниво. Да нецему вриједи неби напустио НБА и играо у Европи?! А у Европи игра јер га је просле године Вујосевиц ухљебио у Партизану па сви знате како су просли. Сада га је узео Саса ДЈ. у ПАО јер са њим мозе дијелити уговор /новац/ и то је то. Наси тренери због тога и воде са собом насе играце јер дијеле уговоре, то је свима јасно вец деценијама.Довео је њега ,па Радуљицу који је као бог али га нико није хтио сем Сасе. Вецерас Звезда добија ПАО лагано. Да ПАО игра АБА лигу борио би се за опстанак.

ОДГОВОРИТЕ