Pavlović opet ratuje sa Zvezdom!

Emocije su sada drugačije, ali želja je ista! "Činjenica da su još bez pobede ne sme da nas zavara, pogotovo ako se prisetimo da su u Istanbulu bili nadohvat pobede. Setite se kako su "uzleteli" tokom prve faze", poručio jedan od najboljih košarkaša Panatinaikosa uoči meča sa crveno-belima.

Košarka 14.01.2016 | 11:40
Pavlović opet ratuje sa Zvezdom!

Aleksandar Pavlović vodio je ratove sa Crvenom zvezdom sezonu i po dok je nosio dres Partizana, a evo i kada je napustio Srbiju ponovo će ukrstiti koplja sa crveno-belima. Kao jedan od najboljih igrača Panatinaikosa on će biti velika pretnja momcima Dejana Radonjića. Baš kao što je bilo od februara 2014. pa sve do kraja prošle sezone. Za to vreme odigrao je "bezbroj" utakmica protiv Zvezde...
"Uloge su sada drugačije, ili je bar moja. I emocije su drugačije. Ali, motiv i želja se ne menjaju, a to je pobeda, ne samo protiv Crvene zvezde, nego protiv bilo koga", izjavio je za Večernje novosti Pavlović.

Što se tiče samog protivnika...
"Obnovili su značajno igrački kadar, ali koliko sam mogao da primetim, zadržali su sistem koji daje rezultate. Plasmanom u Top 16 napravili su veliki uspeh. Međutim, kao ostalih 15 učesnika, sigurno ne žele tu da stanu, već hoće korak dalje. Činjenica da su još bez pobede ne sme da nas zavara, pogotovo ako se prisetimo da su u Istanbulu bili nadohvat pobede. Setite se kako su 'uzleteli' tokom prve faze... Kada se mnogima činilo da su na pragu eliminacije, pobedama nad Bajernom, Realom, Himkijem, pa opet minhenskim timom došli su do Top 16 gde nema lakih protivnika, niti lakih utakmica, pa tako neće biti ni sada".

Pavlović kaže da još nije najjasnije dokle PAO može u Evroligi, ali obaveza da se teži najvišim ciljevima uobičajena je u takvom klubu.
"Trebalo je vreme da se upoznamo međusobno, uklopimo kao timska celina, u šta osim samih igrača, jer zaista igram sa sjajnim osobama, velike zasluge pripadaju stručnom štabu na čelu sa Sašom Đorđevićem. Uz nesporno znanje poseduje i neverovatan pobednički virus, kojim nas je "zarazio". Verujemo u sebe i koračamo u željenom smeru".

Vremena nema baš uvek na pretek, ali nađe Saša Pavlović prostora da se informiše o Partizanu i aktuelnim događanjima u taboru crno-belih...
"Žao mi je Pere Božića. Bio je tu u najtežem trenutku. Očigledno nije moglo bolje. Drago mi je što je došao Džile, nesumnjivo najbolje rešenje u ovom momentu. Ne moram da ga hvalim, sjajan je trener. Već na prvom meču su se prepoznali 'otisci' njegovog rada. Naravno, postoje još slabosti koje treba da se isprave. Pa ne može se ništa ništa preko noći. Ali obećavajući je skok morala, želje igrača", poručio je na kraju u razgovoru za Novosti Aleksandar Pavlović.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Poslednji kineski car

14.01.2016 15:55

Taj covjek nema sta da ratuje sa Zvezdom ,niti je Zvezdin nivo. Da necemu vrijedi nebi napustio NBA i igrao u Evropi?! A u Evropi igra jer ga je prosle godine Vujosevic uhljebio u Partizanu pa svi znate kako su prosli. Sada ga je uzeo Sasa DJ. u PAO jer sa njim moze dijeliti ugovor /novac/ i to je to. Nasi treneri zbog toga i vode sa sobom nase igrace jer dijele ugovore, to je svima jasno vec decenijama.Doveo je njega ,pa Raduljicu koji je kao bog ali ga niko nije htio sem Sase. Veceras Zvezda dobija PAO lagano. Da PAO igra ABA ligu borio bi se za opstanak.

ODGOVORITE