Бешић постаје икона Евертона!

Енглески медији препуни хвалоспјева на рачун репрезентативца Босне и Херцеговине Мухамеда Бешића, који у посљедње вријеме пружа одличне партије у дресу Евертона.

Фудбал 15.01.2016 | 14:40
Бешић постаје икона Евертона!

Портал "хитц.цом" посебно је одушевљен везним играчем Евертона и у ауторском тексту је окарактерисао да је Бешић на путу да постане клупска легенда упоредивши га са Томасом Гравесеном из Данске.

"Босанско-херцеговачки фудбалер је у посљедње вријеме извандредан, а посебно сјајну партију пружио је против Манчестер ситија и један је од најзаслужнијих за пласман Евертона у полуфинале Лига купа Енглеске".

У даљем тексту се наводи да је Бешић доведен на стадион "Гудисон" због фантастичних партија у дресу "змајева" на Мундијалу у Бразилу, посебно на мечу против Аргентине на којем је одлично чувао Лионела Месија. Потом га је с терена удаљила повреда, али је "засијао" по повратку на терен у екипи "карамела".

"Препун је енергије и са тетоважама подсјећа на 'бунтовнике' попут Роја Кина, али ако би жељели да га упоредите с неким онда је најближи Данцу Томасу Гравесену. Бескомпромисан је борац са добрим прегледом игре и технички врло поткован. Има све предиспозиције да настави култ који су у везном реду Евертона започели Ли Карсли и Дејвид Мојес", наводи се између осталог у тексту поменутог сајта.

Такође, сличност са Гравесеном је и податак да је Данац попут Бешића у каријери наступао за њемачки Хамбургер. "Ако настави овако, Бешић ће као Гравесен постати икона клуба".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

момак

15.01.2016 14:00

Дечко ће сигурно направити велику каријеру у Енглеској .

ОДГОВОРИТЕ