Настављено “проклетство” играча Арсенала: Ремзи погодио, Боуви умро!

Проклетство звано Арон Ремзи се наставља! Кад фудбалер Арсенала постигне гол познате личности из целог света стрепе. Велшанина бије глас да кад год затресе мрежу ривала нека планетарна звезда напусти овај свет.

Фудбал 13.01.2016 | 22:20
Настављено “проклетство” играча Арсенала: Ремзи погодио, Боуви умро!

“Ремзијево проклетство” се наставља и у 2016. години. Списак “жртава” велшког везисте је све већи и већи. Ново име на њему је Дејвид Боуви. Познати музичар је преминуо у недељу а Арон Ремзи је постигао гол у победи Арсенала над Сандерлендом у ФА Купу (3:1) дан раније.

Прича о проклетсву датира од 2011. године. Ремзи је погађао а редом су страдали диктатори Бин Ладен и Гадафи. Па оснивач “Епла” Стив Џобс и певачица Витни Хјустон.

Фудбалер Арсенала је 2013. године против Вигана дао гол, а 24 часа касније преминуо је вођа аргентинске војне хунте Хорхе Видела. Исте године Ремзи је погодио против Кардифа а у тешкој саобраћајној несрећи настрадо је глумац Пол Вокер.

Венгеров пулен је 11. августа 2015. године дао гол Манчестер ситију а сутрадан је Робин Вилијамс извршио самоубиство.

Познате личност имају среће што Ремзија често муче повреде. Да је Велшанин чешће на терену ко зна шта би било... Последњих неколико недеља Ремзи није у првом плану само због “мрачних” прича. Медији на Острву јављају да је фудбалер Арсенала на мети Барселоне. Каталонци су спреми да за услуге овог фудбалера издвоје чак 50 милиона евра. Можда “проклество” престане у Шпанији? Светске звезде верују у такав епилог...

Све Ремзијеве "жртве":

Осама Бин Ладен

Муамер Гадафи

Стив Џобс

Витни Хјустон

Пол Вокер

Робин Вилијамс

Хорхе Видела

Дејвид Боуви

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

И опет!

14.01.2016 13:39

Синоц фрајер дао го а данас умро онај глумац из умри муски сто глуми ханс грубера хаха треба му забранити фудбал!

ОДГОВОРИТЕ