Nastavljeno “prokletstvo” igrača Arsenala: Remzi pogodio, Bouvi umro!

Prokletstvo zvano Aron Remzi se nastavlja! Kad fudbaler Arsenala postigne gol poznate ličnosti iz celog sveta strepe. Velšanina bije glas da kad god zatrese mrežu rivala neka planetarna zvezda napusti ovaj svet.

Fudbal 13.01.2016 | 22:20
Nastavljeno “prokletstvo” igrača Arsenala: Remzi pogodio, Bouvi umro!

“Remzijevo prokletstvo” se nastavlja i u 2016. godini. Spisak “žrtava” velškog veziste je sve veći i veći. Novo ime na njemu je Dejvid Bouvi. Poznati muzičar je preminuo u nedelju a Aron Remzi je postigao gol u pobedi Arsenala nad Sanderlendom u FA Kupu (3:1) dan ranije.

Priča o prokletsvu datira od 2011. godine. Remzi je pogađao a redom su stradali diktatori Bin Laden i Gadafi. Pa osnivač “Epla” Stiv Džobs i pevačica Vitni Hjuston.

Fudbaler Arsenala je 2013. godine protiv Vigana dao gol, a 24 časa kasnije preminuo je vođa argentinske vojne hunte Horhe Videla. Iste godine Remzi je pogodio protiv Kardifa a u teškoj saobraćajnoj nesreći nastrado je glumac Pol Voker.

Vengerov pulen je 11. avgusta 2015. godine dao gol Mančester sitiju a sutradan je Robin Vilijams izvršio samoubistvo.

Poznate ličnost imaju sreće što Remzija često muče povrede. Da je Velšanin češće na terenu ko zna šta bi bilo... Poslednjih nekoliko nedelja Remzi nije u prvom planu samo zbog “mračnih” priča. Mediji na Ostrvu javljaju da je fudbaler Arsenala na meti Barselone. Katalonci su spremi da za usluge ovog fudbalera izdvoje čak 50 miliona evra. Možda “proklestvo” prestane u Španiji? Svetske zvezde veruju u takav epilog...

Sve Remzijeve "žrtve":

Osama Bin Laden

Muamer Gadafi

Stiv Džobs

Vitni Hjuston

Pol Voker

Robin Vilijams

Horhe Videla

Dejvid Bouvi

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

I opet!

14.01.2016 13:39

Sinoc frajer dao go a danas umro onaj glumac iz umri muski sto glumi hans grubera haha treba mu zabraniti fudbal!

ODGOVORITE