Нејмар у Реалу?! Роберто Карлос то може да среди!

Тако, бар, тврди бивши бразилски фудбалер који је 11 година носио дрес "краљевског клуба".

Фудбал 14.01.2016 | 13:20
Нејмар у Реалу?! Роберто Карлос то може да среди!

Нејмар у Реал Мадриду? Звучи невероватно, па и нелогично јер је млади Бразилац тек почео да се уписује у историју Барселоне и иде му сјајно, али...

Његов сународник Роберто Карлос тврди да би могао да уговори овај трансфер.

"Ја могу да доведем Нејмара у Реал. Нас двојица смо добри пријатељи", изјавио је бивши фудбалер са топовима у ногама у шпанској ТВ емисији "Пунто Пелота".

Да ли је Роберто Карлос само превише самоуверен или заиста има толики утицај на 23-годишњег сународника, могли бисмо да сазнамо у неком од наредних прелазних рокова, јер је Бразилац најавио да би ускоро могао да се прикључи стручном штабу Зинедина Зидана.

"Имао сам састанак са људима из Реал Мадрида о мојој будућности у клубу. Била би ми част да радим у Реал Мадриду, а да ли ће до тога доћи требало би да сазнамо у петак", открио је некадашњи бек, који је дрес мадридског клуба носио 11 година, током којих му је саиграч био и Зидан.

Роберто Карлос се по завршетку играчке каријере посветио тренерском послу. До сада је водио Анжи из Махачкале, турски Сиваспор и Акхисар, а тренутно је у индијском Делхију.

Коментари / 0

Оставите коментар